Çok Değerli Büyüğüm,
Hürmet ve Sevgiyle ellerinizden öpüyorum.
Sitedeki yazışmalarda verdiğiniz cevaplardan öyle belirgin feyizler alarak yararlanıyoruz ki Allah sizden razı olsun, Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Sizi tanımış olmanın şükrü içerisindeyim. Sizin bu hayat yolunda tecrübelerinizden bilgilerinizden çıkarmış olduğunuz tespitlerinize ve bu yoldaki çözüm önerilerinize öyle ihtiyacımız var ki cevaben verdiğiniz bilgiler ve öneriler bu zor hayat mücadelesinde bizlere soluk aldırıyor, hayatımızı kolaylaştırıyor, yaşama sevinci veriyor, yüreğimizi kin, nefret, öfke ve kıskançlık yerine sevgiyle dolduruyor.
Sitede maillere vermiş olduğunuz cevaplar benim için çok önemli. Ancak, görüyorum ki bu verdiğiniz cevapları kavrayamayan, algılayamayan ve de doğru değerlendiremeyen kişiler var. Elbetteki bunları doğru algılamayı herkesten beklemek haksızlık olur.Ama burada takınılması gereken tavır, doğru anlaşılmayan konu hakkında yanlış bir hüküm kurmaktan ziyade konuyu daha iyi anlamak için uygun seviyeli yeni sorularla konuyu anlamaya çalışmak olmalı gibi geliyor.
Daha açık bir ifadeyle “Yaşayan Ölü” rumuzuyla mail göndermiş olan şahıs, maillere verilen cevapları hem anlamamış hem de haksız, yanlış bir hüküm vererek “bir ayırımcılık yapılıyor” kanaatini belirtmiş.
Ey Yaşayan Ölü; sizin rumuzunuzu belirlediğiniz gibi yaşayan bir ölüden farkınız yok, Vasat bir gönüle ve zekaya sahip bir kişi bile bu maillerden sizin çıkardığınız sonucu çıkaramaz. Bana öyle geliyor ki bunu özellikle yapıyorsunuz. Ama şunu biliniz ki Sabri bey gibi çok değerli bir büyüğümüzle konuşulurken, ulu orta, yalan yanlış ifadeler kullanılmaz. Bu sözler, incittiğiniz O değerli gönül nedeniyle sizi ömür boyu pişmanlığa sürükler ve bir ömür boyu kendinize zulüm etmiş olursunuz. Böyle özürlü bir değerlendirme yaparsak kale bu bile alınmaz. Benim önerim, haddimizi bilelim ve daha dikkatli konuşalım. Böylece yaşayan bir insan olmaya gayret edelim.
Efendim, sizi derinden inciten haksız, deli saçması ithama karşı Yaşayan Ölü’ye tepkisiz kalamazdım. Lütfen bağışlayın. Bizim sizden öğrenecek çok şeyimiz var. Ben, sitedeki ve siteye katılmamış olan tüm gönül dostları sizi çok seviyor, sayıyor, bizler için ne kadar gerekli olduğunuzu biliyoruz.Bizi her zaman yanınızda bulacaksınız. Yedi milyar insan sizi tanımış olsa, sizin gönlünüzü ve sevginizi bilse onlar da sizin yanınızda olacaklardır.
Sevgi, saygı ve hürmetle ellerinizden öpüyorum.
Adalet
Sayın Sabri Tandoğan'ın cevaben yazdıkları :
Sonsuz Teşekkürler Yazan Adalet
Cvp: Sonsuz Teşekkürler Yazan Sabri Tandoğan