.
Merhaba Gönül Dostlarım, Sabri Babamızla birlikte geçen dakikalardan notları tekrar paylaşmak istiyorum müsaadelerinizle. Kucak dolusu selamlar, sevgiler... .
Estetik duygusu olmayan insanın "insanlık" vasfı tartışılır. Allah her şeyi bir estetik üzere yaratmıştır. Estetik ve nizam, düzen; kainatın özünde vardır.. Nizam olmayan yerde estetik de olmaz.
Estetik duygusunu geliştirmek için devamlı çaba göstermeliyiz. (Sabri Babamız estetik duygusunu geliştirmek için devamlı vitrin camlarını gezermiş, kıyafetlerdeki estetiği, uyumu incelermiş.)
Yaşadığımız sürece estetik duygumuzu geliştirmek için her an gayret sarf edeceğiz. Daha güzel giyinmek, daha güzel oturmak, daha güzel telefonda konuşmak için dahi her an çabalayacağız.
Sabri Tandoğan