Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : “Aşk gelicek cümle eksikler biter".
Gönderen : Zübeyir
Tarih : 6/2/2017 9:44:57 PM


.


Kıymetli hocam Sabri Bey.


E-mail adresinizi Google arama motorundan buldum.Daha önceleri ve bugünlerde kitaplarınızı ilgiyle okuyorum. Yazılarınızdan edindiğim intibaya göre Siz oldğu gibi görünen bir insansınız. Bizler bu konuda zorlanıyoruz.İnternetteki bazı siteler çok banal siteler.



Sizin yazılarınız sayesinde hayatı daha doğru ve daha açıklıkla ve objektif olarak tanıdım. Benim rahatsızlığım dolayısıyla kendimi yazmaya tam olarak konsantre olamıyorum.Allah cümlemize hayırlı günler nasip eder inşallah. Beş vakit namazı kılamıyorum ama cuma namazlarına gidiyorum. Ara sıra vakit namazlarını kılıyoru ve Peygamberimizin şu hadisi benim için bir klavuz. Az da olsa devamlı yapılan ibadet de önemlidir.


Allah hepimizin gönlüne göre versin.


Sağlık mutluluk ve esenlik dolu günler dilerim


Saygılarımla


--------------------------------------------------------------------------------


Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :


Sayın Zübeyir Karabay,


Kıymetli yavrum, aşk dolu, ihlas dolu güzellik dolu mailiniz tekrar tekrar okudum. Sen ne güzel bir insansın. Seninle iftihar ettim. Ne güzel, kendini aşmak için ne güzel bir çaba harcıyorsun. Gönül Sohbetleri birkaç kişinin dışında şimdilik kimsenin farkında olmadığı eserler. Ama yarın hiç şüphem yok bütün dünya dillerine çevrilecek. Çünkü o kitaplar yedi milyar isan için yazıldı. İnsanlar o kitapları okudukça varolduklarının bilincine ulaşacaklar. Yaşamanın, ne büyük bir mucize olduğunu anlayacaklar. Bunu zaman gösterecek. Şimdilik sadece başımı önüme eğiyor, ve sükut ediyorum. Hayat her an mucizelerle dolu muhteşem bir olay. Ne olur dar, basit, küçük hayatımızın dışına çıkalım. Büyük olana, yüce olana, sonsuz olana gidelim. Mucize aramaya ne gerek var? Çevremiz mucizelerle dolu. Görmeye çalışalım, görmesini öğrenelim. Görmek, aşktır.


Sevgili yavrum, lütfen kıymetli maillerinizden bizleri mahrum etmeyin. Elimizden tutun, bizi yüceltin.


Selam, sevgi ve saygı ile



Sabri Tandoğan Efendi Hz.
Aziz Ruhlarına Fatihalarla.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]