Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Allah'a sığınmak en güzel tedbirdir.
Gönderen : Arzu
Tarih : 7/10/2017 8:20:47 PM


.


Kıymetli hocam merhaba,


 




Bana kızacağınızı bildiğim halde ben size bir şey sormak istiyorum. Bir cahillik anımda bir hocaya beni ve yuvamı korusun eşimle çocuğumla ailelerimle düzenimiz güzel olsun amacıyla muskalar yaptırdım, bana musallat olan üç harflilermiş bunlar beni sözüm ona koruyacakmış. Beni bu yola iten şey yıllarca rahat uyku uyuyamamam, sesler görüntüler duymamdı. sesler feciydi ama, kendini öldür,kocanı öldür gibi. bunlar olurken ayrıca psikiyatriste de 2,5 yıl devam ettim. Ama bir faydasını görmedim. şimdi tevbe ettim birkaç hatfa önce üstümdekileri ve eve koyduğum diğer muskaları çıkardım. Yüce Rabbime sığınıyorum dualar ediyorum, şimdi daha iyi hissediyorum kendimi. Bu yaptıklarımdan çok pişmanım, biliyorum ki beni ve sevdiklerimi yuvamı koruyacak olan Güzel Allahımdır. başka biri değil. Durumum bu, nolur kızayın ve bana bir yol gösterin. Sevgilerimle ellerinizden öperim.


 







 






 







 






 







 




--------------------------------------------------------------------------------


 







 




Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :


 







 




Sayın Arzu Hanım,

Kıymetli yavrum, yapacağın iş muskacılara gitmek değil imkan nispetinde Nas ve Felak Surelerini okumak ve bir de Ayetel Kürsi’yi okumak. Sonra Allah’a sığınmak. Yapacağın bu yavrum.


Selam, sevgi ve saygı ile.




Sabri Tandoğan Efendi Hz.

Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]