Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Mabet kurulunca, ziyaretçisi de gelir.
Gönderen : Meltem
Tarih : 7/11/2017 5:16:58 PM


.


Saygıdeğer Hocam,
Saygı ve hürmetle..
Cevabınız için teşekkürler. Sizi çok seviyorum,Allah daha nice sağlıkla ömür versin,başimizdan eksik etmesin... Siz önemli olan kendi dünyamızı kurmaktır diye cevap yazmışsınız.



Bu sevme sevilme konusunda,birazcık hüzünlüyüm. Nerede bulacağız gerçek manada sevenleri...' Yoksa yalnızlık bütün bir ömür için mi geçerlidir.
Sonsuz saygı ve sevgiyle


--------------------------------------------------------------------------------


Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :


Kıymetli yavrum, evet, insan sevmek ve sevilmek isteyen bir varlık. Aslında hepimiz o kadar yalnızız ki… Bütün mesele, o yalnızlığımızı dolduracak bir dünya kurabilmekte. Bu ibadetle olur, müzikle olur, resimle, edebiyatla, şiirle, kitap okumakla olur. Bilmem anlatabildim mi?


Kıymetli yavrum, eğer biz bu şekilde yalnızlığımızı bir mabet haline getirebilirsek, Allah oraya bir meleğini gönderir ve onunla bir ömür boyu, bir cennet hayatı yaşarız. Ama bir şartla, önce yalnızlığımızı bir mabet haline getirelim. Ben, kitaplarla, edebiyatla, ibadetle öyle güzel bir yalnızlık yaşadım ki, Allah mükafat olarak, Rânâ isimli bir meleğini gönderdi. İnan bana onunla 44 yıl bir cennet hayatı yaşadım. Sevdim ve sevildim. Sonsuz şükürler olsun.
Selam, sevgi ve saygı ile..
Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]