Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Sorulmayan yerde sükut edilir.
Gönderen : Emrah Uytun
Tarih : 7/20/2017 11:14:55 AM


.


Yaşama Sanatının Büyük Üstadı Sayın Sabri Tandoğan Hocam,


Öncelikle ayaklarınızdaki rahatsızlığınız için acil şifalar dilerim. Yüce Allah size sağlık ve sıhhat nasip etsin. Örnek kişiliğiniz ve davranışlarınızla bana ışık tutuyorsunuz. Umarım bu ışıktan yeterince istifade edebiliyorumdur.



Size danışmak istediğim bir konu var: Yaşamın içinde deneyimleyip öğrendiğimiz ya da okuyarak sahip olduğumuz bilgileri, birikimleri başkalarıyla nasıl paylaşmalıyız? Bunca bilgi ve birikim sadece kendimize mi kalmalı yoksa önümüze gelenle bunları paylaşmalı mıyız? Zira kimi zaman paylaştığıma kimi zaman ise paylaşmadığıma pişman oluyorum. Nasıl bir yol önerirsiniz?


Selametle kalın.



--------------------------------------------------------------------------------


Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :


Sayın Emrah Uytun,


Kıymetli yavrum, bir adetim var. Bu yaşa geldim ancak bana sorulursa konuştum. Sorulmayan yerlerde ve sormayan kimselerin önünde sadece sükût ettim. İşin ince noktası burada yavrum. Toku ağırlamak zor olur. Ben bilirim diyen insanların yanında takınılacak en güzel tavır sükût etmektir.


Selam, sevgi ve saygı ile.



Sabri Tandoğan


Aziz Ruhlarına Fatihalarla.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]