Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Azmin zaferi.
Gönderen : Ayla Belen
Tarih : 7/22/2017 10:56:48 PM


.


Efendim,
Sükrün güzelligi, elimizdeki olanaklarla mükemmellige dogru adım atabilmek, siz yol göstericimiz, ısık kaynagımızın yasam ögütleri.Ne kadarını uygulayabiliyoruz diye düsünürken internette gördügüm uzakdogulu,kolları olmayan, evlatları ve esi olan bir hanımın günlük yasamını izledim az önce.Efendim,ayaklarını el yapmıs,ailesinin yemegini pisiriyor,yufka acıyor,nakıs isliyor, gelen mektuplara cevap veriyor, büyük bir mutlulukla saclarını tarıyor,inanılmaz ders verici bizlere.Gönül dostlarıyla paylasmak istedim , müsaadenizle.Siz degerli büyügümüz,her zaman sükrü,hayatın ne kadar güzel oldugunu, yasama sevincimizi kaybetmememiz konusunda daima bizlere sevk veriyorsunuz.Sonsuz teskkürlerimle,hürmetle ellerinizden öpüyorum efendim. Ayla Belen.



Izlemek isteyen degerli kardeslerimiz icin.:


http://www.youtube.com/watch?v=5GNzBFnUAdo


--------------------------------------------------------------------------------


Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :


Sayın Ayla Belen,


Kıymetli yavrum, mailinizde anlattıklarınız inanılmayacak kadar muhteşem. Hepimiz için, yeryüzündeki bütün insanlar için ne güzel dersler var. Keşke elimizde imkan olsa da yedi milyar insan kardeşimize bu filmi seyrettirsek. Demek ki şartlar ne olursa olsun yılmamak, aşkla, inançla mücadele etmek gerekiyor. Allah da sonuçta bu mücadelenin zaferle bitmesine yardımcı oluyor. İnsanlar moralleri bozulduğu zaman yaşama sevinçlerini kaybettikleri zaman bu filmi izlesinler yeter. Lütfedip bize gönderdiğiniz için çok teşekkür ederim.


Selam, sevgi ve saygı ile.


Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]