Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Aşk, bekleyiştir.
Gönderen : Işık
Tarih : 8/25/2017 9:00:42 AM


.
AŞK, BEKLEYİŞTİR
Soru-Cevap
Sayın Büyüğüm,
Ben hayatta tuttuğu dallar eline gelmiş birisiyim. Güvendiğim insanlardan vefasızlık gördüm, ihanet gördüm, bu da ruh halimi çok etkiledi. Psikologa gittim ve şimdi önerdiği ilaçları alıyorum. Ancak kendimde iyileşme şöyle dursun, olaylar karşısında günden güne daha ezik, bıkkın hissetmeye başladım. Bir çıkış yolu gösterirseniz minnettar kalırım.
Selam, saygı, dua ve hürmetlerimle…
Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :
-----------------------------------------------------------------
Kıymetli yavrum,
Hepimiz bu dünyaya imtihan için gönderildik. Her an ayrı bir sınav içindeyiz. Bunların bazılarında başarısızlığa uğrayabiliriz. Velev ki hepsinde başarısız bile olsak yine de var olduğumuz sürece son nefesimize kadar mücadele devam edecek. Bizim kitabımızda, bizim lügatımızda yılgınlık, pes etmek olmayacak. Bin kere de yenilmiş olsak her zamankinden daha güçlü olarak aşkla, heyecanla, binbirinciye gideceğiz. “Bir gün unutulmuş bir aynadan bütün sevgiler bize dönecek”. Dünya edebiyat tarihini inceleyecek olursan bazı dünyaca meşhur yazarların eserlerine yüzlerce defa red cevabı geldiği halde onlar yılmamışlar, azmetmişler ve sonunda başarıya ulaşmışlardır. Yunus Emre,
“Her dem taze doğarız
Bizden kim usanası”
diyor. Biz de öyle olacağız. Hayata her gün yeniden, sıfır kilometreden başlayacağız. Bir gün bakacağız ki talih kuşu bizim de başımıza konmuş, bizim de yüzümüz gülüyor.
Bu nedenlerle yavrum, olanları unut, yeniden, yeni baştan aşkla, inançla, ümitle yeniden doğ. Geleceğe aydınlık ve pırıl pırıl bak. Göreceksin bir gün bütün kapılar ardına kadar açılacak. Yeter ki Allah’ımızdan inançla isteyelim ve bekleyelim.
Selam, sevgi ve saygı ile.
Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]