Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Yunus Emre, "sev, sevil" diyor.
Gönderen : Yasemin
Tarih : 8/26/2017 1:36:45 PM


.


Sevgili Sabri amcamız,


size saygı ve hürmetle selamlarımı sunarım.bugün hava güneşli ve güzeldi, hava almak için çay bahçesine gittik. çay ile beraber börek siparişi verdik.3 kişiydik. siparişlerimiz geldi.yemeğe başlarken birkaç kedi yanımıza geldi..açlardı.böreğimi onlarla paylaştım.defalarca böyle durumlarla karşılaşmıştım.,dikkatimi çeken bugün gördüğüm,3 kedi gözlerini gözlerime dikerek bakıyordu.konuştum uzaktan sevdim.arkamı döndüğümde insan gibi ön ayaklarını kaldırıp yanıma yaklaşarak dikkatlice bana bakıyorlardı.sanki birşey anlatmak istiyorlardı.göz göze bakıştık.yemeğimin bittiğini söyledim.yine gitmediler.birtanesi kardeşim füsunun arkasına geldi ayağa kalkarak ona yaklaştı.kedi mübarek hayvan. O bakışların sırrını çözemedim. ama etkilendim. Sebebi hikmeti var mıdır. sonsuz saygı ve hürmetle ellerinizden öperim.



.


--------------------------------------------------------------------------------


Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :


Sayın Yasemin Hanım,


Kıymetli yavrum, kediler çok hassas hayvanlardır. Senin böreğini onlarla paylaşman, onları çok mutlu etti. Karınları doydu, sıra sevilmeye geldi. Senden sevgi beklediler.


Selâm, sevgi ve saygı ile…
Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]