Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Samiha Ayverdi’nin kitapları bir evin ziynetidir.
Gönderen : Suna Acıöz
Tarih : 8/27/2017 7:21:13 PM


.


Cok kıymetli büyüğüm Sabri Bey,


Cok kiymetli gönül Dostlari,


Bütün mümin kardeslerimizin müberek üc aylarinin hayirlara, manevi hazlara vesile olmasini Yüce Yaradandan niyaz ederim. Amin..


Sevgili Hocam,


sizden kiymetli vaktinizi alarak bir ricada bulunacagim...Biliyoruz ki sizin kitaplar konusunda engin bir bilginiz var. Yakinda Rabbim nasip ederse 3 hafta tatil icin, Izmir´e gelecegiz. Size ait  ve Münir Beyfendiye ait kitaplari temin ettim. Baska kitaplarda almaya niyetliyim. Sizden kendi önereceginiz, okunmasinda fayda gördügünüz  kitaplari bana tavsiye etmenizi rica ediyorum. Mehmet Beye verdiginiz cevabi okudum. Orada adi gecen "Islamin Güler Yüzü" , Hasan Basri Cantay "Kuran-i Kerim Meali" adli kitaplari almayi istiyorum.


 Birde "Anadolu Evliyalari", "Fütuhul GAyb", "Peygamberimiizin Hadisleri" ni de almayi dilerim. Bu kitaplarin degisik yazilislari, versiyonlari var. Bazi kitaplarin cevirilerini anlamak zor oluyor. Mümkünse ISBN numaralari var ise bunlari belirtebilirmisiniz?


Sizin okumamizi tavsiye edecegeniz diger kitaplarida  cok sevinerek almayi dilerim. (bu cok önemli)


Mehmet Dogramaci Beyfendi yine hepimizin müthis faydalar bulacagi, güzel üslubu ile sorular sormus, Siz sevgili Hocam ne kadar güzel, örnek yanitlar vermissiniz. Sorandanda , bu güzel yanitlari verendende Allah bin kere razi olsun. Sayfanizi hergün okumazsam kendimi manevi gidami almamis gibi hissediyorum. Sanki yanitlari okurken bir baska aleme daliyorum.


Allahin rahmeti, sefaati üzerinize olsun, cok güzel, hayirli bir üc aylar gecirmeniz dileklerimle...Vaktinizi aldigim icin beni affedin.


Suna Aciöz


--------------------------------------------------------------------------------


Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :


Sayın Suna Acıöz,


Kıymetli yavrum, söylediğiniz kitaplara ilaveten Merhum Samiha Ayverdi Hanımefendi’nin bütün kitaplarını tavsiye ederim. Bu çağın insanının anlayabileceği bir ifade özelliği içinde tasavvufu nakış nakış işleyen muhteşem kitaplar. Onları okumamak büyük kayıptır. Onları okumayan kitap okudum demesin. Söyleyeceklerim bu kadar.


Selam, sevgi ve saygı ile.


Sabri Tandoğan


Aziz Ruhlarına Fatihalarla.


...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]