Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Alçakların karşısında yılmak yok!
Gönderen : Sabri Babadan
Tarih : 9/8/2017 11:25:38 PM


.


ALÇAKLARIN KARŞISINDA YILMAK YOK...
"Kainatın gelmiş, geçmiş ve gelecek en büyük, en yüce, en güzel, en zarif insanı olan Resulullah Efendimiz gün oldu kılıcını çekti muharebe meydanında aslanlar gibi savaştı. Bizim yolumuzda yılmak yok, korkmak yok, mücadeleyi terketmek yok. Bütün ömrü bir muharabe meydanında gibi son nefesimize kadar savaşarak geçireceğiz. Düşman Erzuruma’a girmek istediği zaman İstiklal Harbinin en büyük mücahidi Nene Hatun tüfeğini kaptı, cepheye gitti. “Gidi gavurlar” dedi, “Ben ölmedikçe bu topraklara giremezsiniz.” Ve aslanlar gibi çarpışa çarpışa düşmanı kovdu.
Kıymetli yavrum, şu anda memleketimiz namuslu insanlara dil uzatan fırlamalarla, kahpe dölleriyle dolu. Onlar şerefli, haysiyetli, temiz insanların arkasından yuha çekerler ve onları en büyük enayilikle itham ederler, kırıp, incitirler. Onlar herkese kin ve nefretle bakarlar. Böylelerinin Allah bin belasını versin. Onlara karşı yapılacak şey sahayı terketmeden kalıp mücadele etmek ve o alçak, o şerefsiz, o namussuz insanlara dev gibi bir şahsiyetin olduğunu ispat etmektir."
Sabri Tandoğan Efendi Hz.
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]