Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : İnsanlık tarihinin en yüce, en muhteşem insanı Resulullah S.A.V. Efendimiz.
Gönderen : Sabri Babadan Mektup
Tarih : 9/13/2017 11:10:17 PM


.


İNSANLIK TARİHİNİN EN YÜCE, EN MUHTEŞEM İNSANI RESULULLAH S.A.V EFENDİMİZ'DİR
Kıymetli yavrum,
İnsanlık tarihinin her yönüyle ama her yönüyle en büyük, en yüce insanı Resulullah S.A.V. Efendimiz'dir. Ve dünyadaki bütün duyan, düşünen, hisseden, tefekkür eden, muhakeme eden, mukayese eden, idrak edebilen insanlar O’nun şanı, O’nun güzelliği, O’nun ihtişamı önünde saygıyla, huşu ile, edeple eğildiler. Ne mutlu bizlere ki böyle en büyük Peygamberin ümmeti olmak şerefine, saadetine, güzelliğine nail olmuşuz. Ama bu sadece sözde, dilde, lafta kalmamalı. Bunu yaşantımızla bütün dünyaya ispat etmeliyiz. O kadar çalışkan, gayretli, aşkla dolu olalım ki bütün insanları din, dil, cins, ırk, milliyet farkı gözetmeksizin saygıyla, sevgiyle öyle kucaklayalım ki sevgisizlikten iç dünyaları şahrem şahrem yarılan, kuruyan, bitap hale gelen insanlar o sevgiyi, o sıcaklığı bizim kollarımızda bulsunlar. Dünyaya tevhidin ışığını, nurunu, güzelliğini biz yayalım. Artık, bölünmeleri, ayrılmaları, ithamları, karaçalmaları, küçük görmeleri biryana bırakalım.




“Birleşiniz insanlar, kardeş gibi olunuz”



diyelim.



“Aşk gelicek, cümle eksikler biter”



diyelim. Tevhidi kendi iç dünyamızda o kadar güzel, o kadar içten, o kadar heyecanla yaşayalım ki bizi gören insanlar, bizi tanıyan insanlar “İşte, gerçek mutluluğu bulduk, gerçek huzura kavuştuk” desinler. “Aşk bu imiş” desinler.



“Sevmek, devam eden en güzel huyum”



desinler.



“Sevelim, sevilelim, dünya kimseye kalmaz”



desinler. Bu güzelliği yaşayanlara ve yaşatanlara ne mutlu. Allah onlardan razı olsun.


Selam, sevgi ve saygı ile.


Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]