Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : "İnsanların hayırlısı, insanlara faydalı olandır." Hadis-i Şerif
Gönderen : Fatih
Tarih : 9/14/2017 10:50:44 PM


.


Sevgili Sabri Hocam
Sizden Ebedler Sultanı ebeden razı olsun..sizin tv'deki programlarınız sayesinde annem ve de ben çok etkilendik..annem o kadar değişti ki anlatamam...tabi önce Allah sonra sizin sohbetleriniz vesile oldu...



Sizi yıllardır aradım ama kısmet bugüne imiş...


Dualrınızda bizleri de eksik etmeyin...


Sizi eğer müsait olursanız ziyaret etmek istiyorum


Sevgi ve dua ile..hayırlı geceler...


--------------------------------------------------------------------------------


Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :


Sayın Fatih Yavuz,


Kıymetli yavrum, gerek sizin gerek annenizin benim televizyon konuşmalarımı dinlediğinizi, etkilendiğinizi hatta annenizin yepyeni bir kişilik kazandığını yazıyorsunuz. İnşallah öyledir yavrum. O televizyon konuşmalarını yıllardır yapıyorum. Amacım elimden geldiği, gücümün yettiği kadar insanlara faydalı olabilmek. Dikkat ederseniz gerek internetle verdiğim cevaplarda, gerek televiyon konuşmalarımda elimden geldiği kadar bütün insanlara hitap etmeye çalışıyorum. Çünkü bizim kitabımızda bütün insanlığa sesleniş var. Kur’an-ı Kerim’i açıyorsunuz, ve ürperiyorsunuz.


“Elhamdülillahi Rabbül alemiyn”


Dikkat buyurun, “Rabbül Müslimiyn” demiyor, “Rabbül Alemiyn” diyor. Bizlerin gerek yazılarımızda gerek konuşmalarımızda bu hususa çok dikkat etmemiz gerekiyor. Gerek telefon edenler, mektup yazanlar, gerek bizzat gelip görüşenler den edindiğim izlenim çok geniş bir yelpazeye seslendiğimi ortaya koyuyor. Allah, beni de, bu görevin verildiği diğer kardeşlerimi de inşallah bizden ışık bekleyen insanlara layık ve yararlı kılar.


Görüşmek istediğinizi yazıyorsunuz. Lütfen, birkaç gün önceden telefon edin. Bir zaman ve mekan tesbit edelim, görüşelim.


Kıymetli yavrum yeni maillerinizi bekler, selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.



Sabri Tandoğan


Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]