Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : "Birleşiniz insanlar, kardeş gibi olunuz ."
Gönderen : Cenk
Tarih : 9/15/2017 9:27:20 AM


.


Sayın Sabri Bey,


Nasılsınız? İnşaallah iyisinizdir. Efendim inanın bu siteye giren sımsıcak bir dost eli buluyor. Çünkü bu site sizin deyişinizle yedi milyar insana açık. Çünkü temelinde iyilik var, güzellik var. Çünkü bu site gönül sohbetiyle insanın içini gül bahçesine çeviriyor. Allah sizden razı olsun. Ellerinizden öper sevgi, saygı, selamlarımı sunarım.



--------------------------------------------------------------------------------


Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :


Sayın Cenk Bey,


Kıymetli yavrum, sitemize karşı duyduğunuz temiz, samimi ve güzel duygularınız için çok teşekkür ederim. Allah da şahittir ki sitemiz dünyada mevcut yedi milyar insana açık, hepsini birden tek istisna olmadan sevgiyle, saygıyla, edeple, incelikle kucaklıyor. Daha lise sıralarında yazdığım bir şiirde şöyle demiştim:



“Hepsinin derdini paylaşmaya hazırım


Ne kadar kederli varsa kainatta


Sarmak, sarmak ister onları kollarım


Sıcacıktan, kardeşçe, dostça”



Açılan bu site temeli o günlerde atılan evrensel insan sevgisinin sonucudur. İstedik ki herhangi bir insan kardeşimiz kimseye açamadığı ıstıraplarını bize açsın. Kimseye söyleyemediği sıkıntılarını bize söylesin. Sadece içine akıtabildiği gözyaşlarını bizimle paylaşsın. İçinde dert olan ne varsa hiçbir sansüre tabi olmadan bize ulaştırabilsin. Sitemiz aynı zamanda Bethooven’in dokuzuncu senfonisine bir cevaptı:



“Birleşiniz insanlar, kardeş gibi olunuz”



Biz, hiçbir dil, din, cins, ırk, milliyet farkı gözetmeksizin ellerimizi yedi milyar insana dostça, kardeşçe uzattık.


Bütün bunlara rağmen (ki sitemizin ne siyasetle, ne ticaretle, ne çıkarla, ne menfaatle hiçbir zaman ilgisi olmadı. Ve asla olmayacak) hala itiraz edenler bulunuyorsa sevgili Cenk, ne yapabiliriz? Sadece edeple başımızı öne eğer, sükut eder, sessizce gözyaşı dökeriz. Elimizden gelen bu kadar. Bu arada kırdığımız, incittiğimiz kimseler olmuşsa önce Allah’dan, sonra onlardan özür dileriz. Elimizden gelen bu.


Kıymetli dost, yeni maillerini bekliyor, selam, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.



Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]