Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Biz elimizden geleni en güzel şekilde yapalım, gerisi kendiliğinden gelir.
Gönderen : Emine
Tarih : 10/10/2017 12:40:02 PM


.




Sevgili Sabri Amcacığım. size sağlık dilerim. kalp kıran, ah alan, mutlu olur mu. mutlu görüntüsü verse de aslı öyle midir. hocam ikinci sorum benim çok namaz borcum var,neredeyse 30 yıllık bu kazaları ödemekte zorlanıyorum.vakit namazlarına bile kendi sıkıntılarımdan dolayı zor kılıyorum. Borçlarıma da Allah’ımdan af diliyorum. namazda aklıma hep sıkıntılar geliyor bazen rekatları bile yanlış yapıyorum. sonra sehiv secdesi yapıyorum. sizce ben doğru mu yapıyorum. ne yapmamı önerirsiniz. Allah’ımın rahmeti selamı üzerinize olsun.




Sizi çok seven evladınız. Saygı ve hürmetle ellerinizden öperim.




--------------------------------------------------------------------------------


Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :


Sayın Emine Hanım,



Kıymetli yavrum, kalp kıranın, ah alanın bu dünyada da, öbür dünyada da verilecek bir hesabı vardır ve onu ödemesi çok zordur, belki imkansızdır.



Kıymetli yavrum, sen vakit namazlarını kıl. Onları güzel kılabilmek için güzel insanlarla sohbet etmek, güzel kitaplar okumak gerekir. İnşallah iyi niyetle azar azar ödemelerine Cenab-ı Hak yardımcı olur.



Selam, sevgi ve saygı ile.



Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]