Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Rainer Maria Rilke’yi Okumak Mutluluğu.
Gönderen : Berk Kaya
Tarih : 11/17/2017 10:05:59 AM


.


Muhterem efendim tekrar ellerinizden öperim. İnşallah afiyettesinizdir. Rainer Maria Rilke ile tanışmama vesile olmuş ve o kemmiyetçe küçük ama keyfiyeti itibari ile pek kıymetli kitabı internetten indirmiş ve okumuştum. daha sonra rilke aile alakalı kitapları aldım kitapçılardan. ama niyetim Rilke isimli kitabınızın orjinalini kütüphanemde bulundurmak. Ayrıca bendeki bilgisayardan yazdırdığım metinleri bir arkadaşıma hediye etmiştim. istanbul 'da oturduğum için kitabınız buralardabulunmuyor ve ben Ankara'dan bir arkadaşıma akçağ kitabevine gitmesini ve benim için tedarik etmesini istedim. ama kitabınızdan haberleri yok kitabevindekilerin. bulamadılar. diğer kitaplarınız varmış ama rilke 'den haberleri yok. acaba ne tavsiye edersiniz? Ayrıca objektif ve subjektif tasarruflarla yokluk kitabınız sitenizdede yok. Bu eserinizden de istifade etmeyi çok isterim.acaba ne tavsiye buyurursunuz? Tekrar ellerinden öper kıymetli dualarınızda bu oğlunuzun da ismini en azından bir kere anmanızı rica ederim efendim.

Berk kaya:sarman3000@hotmail.com






Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz’nin cevaben yazdıkları :


Sayın Berk Kaya,


 


Efendim, önce “Rilke” isimli eserime gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür ederim. Sonra Rilke’yi bu kadar sevmeniz ve üzerinde ısrarla durmanız beni çok memnun etti. Rilke, en çok sevdiğim, hayran olduğum yazarlardan biridir. Sormuş olduğunuz Rilke ve “Objektif ve Sübjektif Tasarruflar” isimli eserlerim ne yazık ki benim kütüphanemde de mevcut değil. Israrlı istekler üzerine ben de “Gönül Sohbetleri” cilt 6 isimli kitabımın münderecatına “Rilke” isimli kitabımı da koydum. Gönül Sohbetleri, Cilt 6’yı almakla aynı zamanda Rilke’yi de okumuş olacaksınız. Ankara’da Sakarya Caddesindeki Bilgi Kitabevinden, Sıhhiye’deki Diyanet Vakfı Yayınevinden, Akçağ ve Pınar Kitabevlerinden alabilirsiniz.


 


Sizin gibi çok kıymetli bir kimsenin duygu, düşünce ve tesbitlerini sitemizde görmek istiyoruz. Lütfen bizleri mahrum etmeyin.


 


Selam, sevgi ve saygı ile...


 


Sabri Tandoğan


Aziz Ruhları Şad Olsun.


 

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]