Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Karanlığa küfredeceğine bir mum yak.
Gönderen : Fethi Çavuşoğlu
Tarih : 12/19/2017 10:55:23 PM


.



Efendim sizlere ve sitenizin takipçilerine selam ederim.


Efendim, son zamanlarda aklıma takılan bir sorunu sizinle paylaşmak isterim.


Düşünüyorum da, bizler Allah'ın bir lutfu olarak müslüman topraklarda, müslüman ailelerden dünyaya gelmişiz. Ancak dünyanın dört bir yanında Efendimizi ve Allah’ı tanımayan veya yanlış tanıyan insanlar var. Efendim bu kişilerin bizler üstünde hakları var mıdır? Ahirette bizlere neden bize doğrusunu anlatmadınız diyecekler mi?


Eyup Sultan hazretleri ilerleyen yaşına rağmen evinde durmamış İstanbul'a kadar gelmiş. Allahualem O ve Onun gibiler olmasa belki biz de Efendimizi ve Allah’ı yanlış biliyor olabilirdik veya hiç bilmeyebilirdik.


Bu noktadan hareketle bizlerin ne yapması gerekir Efendim..


Sizin siteniz buna bir örnek aslında.. Tüm dünyaya ulaşan bir "nasihat" penceresi..


Hayırlı günler dilerim





--------------------------------------------------------------------------------





Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :





Sayın Fetih Çavuşoğlu,





Sevgili kardeşim, bizler garip, yalnız insanlarız. Elimizden tutanımız yok. Allah’dan başka hiçkimsemiz yok. Birkaç kişi biraraya geldik, bir mum yaktık. O mumun minicik ışığıyla dünyadaki bütün çirkinliklere, bütün namertliklere, bütün kalleşliklere karşı sevgi, dostluk ve anlayış getirmek istiyoruz. Konfüçyüs, binlerce sene önce “Karanlığa küfredeceğine bir mum yak” diyordu. Bizler Allah’ın izniyle o mum ışığını yakmaya çalıştık. Sizin gibi temiz, asil, dürüst insanların yardımıyla onu genişletmek istiyoruz. Bu küçücük sitemiz ümitsiz kalanlara derman olacak, karanlık kalmış gönüllere sevgi, dostluk ve iyilik götürecek. Sizlerden ilgi bekliyoruz. Lütfen yardımcı olun. Bugün, gazetemiz yok, televizyonumuz yok, sırtımızı dayayacağımız hiç kimsemiz yok. Gelin, el ele, gönül gönüle verelim. Bu minicik mum alevini büyütmeye çalışalım.





Selam, sevgi ve saygı ile.










Sabri Tandoğan


Allah Ondan ve Hakka Göçen Ailesinden Razı Olsun.



...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]