Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : En Büyük Taç.
Gönderen : Nurten
Tarih : 12/23/2017 10:48:19 PM


.







Değerli Büyügüm,
Cevabiniz icin çok tesekkür ederim, Allah razı olsun.
Evet haklısınız, gece namazına başlıyacağım dediğiniz gibi, belki o kervan bize de uğrar da biz de o kervana dahil oluruz.
Rabbim hepimize nasip etsin.
Eşyaya karşı olan davranışınız ve Esma değerlendirmeniz çok güzel.
Zaten ondan başka ne var ki bu alemde.
Size bir rüyamı anlatayım müsaadenizle, bir hafta önce rüyamda, değerli büyüğümüz Münir Derman'ı (O zannediyorum) saçları uzun ve arkadan bağlı idi, gördüm, bana elimde bir defter ve kalem belirli notlar tutturuyordu. Ne yazdığımı hatırlamıyorum yalnız. Kapının önünde başka bir bey vardı, ona birazdan Muhammedi elbisesini giydireceğim diyordu, ondan sonra uyandım, biliyorum siz bana daha öncede rüyayla ilgili birşeyler yazdınız, ama siz değerli büyüğümle bunu paylaşmak istedim.
Selam ve dualarımla ellerinizden öperim.
Hayırlı günler
Nurten



--------------------------------------------------------------------------------


Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :


Sayın Nurten Hanım,


Kıymetli yavrum, bu son mailiniz gözlerimi yaşarttı. O kadar mutlu oldum ki gece namazına başlama kararı almanız beni derecesiz sevindirdi. Allah nasib eder inşallah. Geceler çok önemli. Gecelerini değerlendirebilen kimseler ne güzel insandırlar. Gece, sonsuzluğa açılan yolda kervanlar geçer. İnşallah siz de o kervanlardan birine dahil olursunuz.


Gördüğünüz rüya için hayırdır inşallah derim. Bir insanın Muhammedi elbiseye bürünebilmesi ne muhteşem bir olay. Allah onu cümlemize, yeryüzündeki bütün insan kardeşlerimize nasip etsin. İslamın edebini, inceliğini, hayasını, zarafetini, sevgisini, şefkatini, yardımseverliğini, fedakarlığını kuşanabilmek bir insanın dünyada erişebileceği en büyük zaferdir, mutluluktur, güzelliktir. İnşallah hepimize nasip olur.


Selam, sevgi ve saygı ile.


Sabri Tandoğan


Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]