Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Gönül Sohbetlerini okudukça daha sağlıklı iletişim kurabilirsiniz.
Gönderen : Lale
Tarih : 1/18/2018 10:43:37 AM


.


Saygıdeğer Büyüğüm;


Saygı ve hürmetlerimle,ellerinizden öpüyorum;
Sorularımı cevapsız bırakmadığınız için müteşekkirim,Allah size daha nice sağlıklı huzurlu yıllar nasip etsin, bizi de Sizden mahrum bırakmasın:)Amin. Gelecek Ramazan Bayramınızı da şimdiden kutluyorum, hayırlara vesile olmasını Rabbim'den temenni ediyorum.



Gücüm yettiği oranda insanlara sevgi, saygı göstermek ve onlara iyilikte bulunmak, çok hoşuma gidiyor, fakat çocukluğumdan gelen olumsuz yaşantı ve duygular beni, zaman zaman sosyal fobi denen illete itiyor, karşı cinsle zaten öyle rahat hiç konuşamam,yaşım ilerlemesine rağmen hala bu sorunum devam ediyor, gönül sohbetleri kitabınız ilk yardım çantası gibi hep yanımda (Bu sebeble de yüreğinize sağlık demek isterim), faydasını da görüyorum çok şükür.


Gönülden sevgi, saygı ve hürmetlerimle...


--------------------------------------------------------------------------------


Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :


Sayın Lale Hanım,


Kıymetli yavrum, insanlarla rahat ilişki kurabilmek için Gönül Sohbetleri kitaplarını lütfen tekrar tekrar okuyunuz. Göreceksiniz o size bütün kapıları açacak.


Selam, sevgi ve saygı ile.


Sabri Tandoğan
Makamı Âli Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]