Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Bir konferanstan notlar: Neden insanlar stres ve gerilim içindeler?
Gönderen : Sabri Babadan
Tarih : 1/19/2018 3:13:55 PM


.





Sabri amca Selamun aleykum. Nasılsınız?


Sabri amca biraz sıkıntılı, karmaşık zamanlar geçirmekteyim. Nasıl anlatsam... İnsana ve insanlığa olan güvenimi kaybetmek üzereyim diyebilirim. İyi bir insan, mutmain bir kalp sahibi olmak istiyorum.. Sabri amca ; Manevi hayatta kişi tek başına ilerleyebilir mi? Bu aralar gücüm kalmadı, kitapta okuyamıyorum, toparlamam gerekiyor.. Hamd olsun büyük günahların hiç birine uzun yıllardır düşmedim fakat iç huzurum yok, karamsarım..Şimdi korkuyorum geçmişte yaptığım yanlışlara dönücem diye ..Şu an kendimi ziyanda hissediyorum.. Bana bir kaç nasihatte bulunur musunuz .Manevi anlamda beni destekleyecek insanlara ihtiyacım var hocam , yalnızım ve bu çok zor ..Yüz yüze de görüşmeyi çok isterim..



Allahu Teala Hz. size misliyle mükafatını vermesini dilerim.



.Allah'a emanet olun.


Selam ve Saygılarımla


Ellerinizden öperim.



--------------------------------------------------------------------------------


Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :


Sayın Özgür Bey,


Kıymetli yavrum, ne zaman istersen görüşebiliriz. İnsan Allah’la, Peygamberle bir olunca, beraber olunca nasıl yalnız olabilir? Bütün mesele o beraberliği kurabilmekte. İsteyen her insan buna muvaffak olabilir. Zaten Rabbimizin de istediği bu değil mi? Haydi yavrum, kalk ayağa, kendi dirilişini yap. Bütün geçmiş günahların için tövbe et, af dile. Sonra bir daha o günahlarına dönmemeye yemin et. Ölüm bahasına da olsa bunlar tekrarlanmayacak de. Sonra Peygamber Efendimizin Hadis-i Şerifini hatırla. “Ya hayır söyle, yahut sus.”


Değerli yavrum, sana başarılar diliyorum. Selam, sevgi ve saygı ile.


Sabri Tandoğan
Onun ve Hak'ka Göçen Ailesinin Aziz Ruhlarına Fatihalarla.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]