Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Yeter artık sabrımızı taşırmayın.
Gönderen : Suna Acıöz
Tarih : 1/22/2018 4:42:32 PM


.




Sevgi dolu Babacigim,


son günlerde kendi icimizdeki kurumlar arasi tatsizliklar, birbirini düsman gibi görmeler olurken, yani daha bunlarin bas agrisi ile ugrasirken, birde ne idigü belirsiz birtakim kendini bilmezlerin Amerika dan ülkemize dogru bir hancer sapladiklarini görüyoruz.



Bizi ve sanli tarihimizi ( bizim gibi bir tarih acaba kac millet yazmistir?) saptirmaya ugrasan bu zavallilara gereken cevabi kim, hangi metodlarla vermelidir? Kendi icimizde bile ne yazikki bu zavalli insanlari barindirmaktayiz, biz böyle saf bir milletiz..


Amerika ve avrupanin sömürgen ülkeleri zencilere ve amerikanin yerli halki kizilderililere yaptiklarini unutup, bizim yapmadimiz bir olayi niye temcit pilavi gibi ortaya getirirler?


Bu olay ile ilgili olarak siz degerli büyügümün devlet adamlarina ve biz gariplere ne tavsiyeleri olacaktir? Siz sayin Büyügüm; yetkililere bizim adimiza da olmak üzere bir mektup yazmaniz , biz gönül dostlarinin sesini duyurmaniz mümkün mü?


Hürmetle ellerinizden öper, saygilarimi sunarim.


Suna Aciöz


--------------------------------------------------------------------------------


Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :


Sayın Suna Acıöz,


7.3.2010 tarihli mailinizi aldım.


Kıymetli yavrum, geçen hafta Amerakan Parlementosunda dünyanın en iğrenç, en şerefsiz oylaması yapıldı. Dünya tarihi böyle bir rezillik görmedi. Bir taraftan Ermeniler bizim kuyumuzu kazarken, bayraklarına Ağrı Dağı’nın resmini koyarken Karabağ bölgesini iğrenç çizmeleriyle çiğnerken biz gittik Ermeni kapısını açtık. İyi ... yedik. Azerbeycalılar da bize kızdılar, doğal gaza feci bir zam yaptılar. Zararını yine fakir fukara çekiyor. Değerli yavrum, bir millet dostunu düşmanını bilmezse böyle olur. O salak Ermeniler bizden tazminat alacaklarını mı sanıyorlar? Acaba Türk Milleti Türkiye’deki Ermenilerin mallarıyla bunu ödemeye kalkarsa ... O hıyarlar, o geri zekalılar hiç bunu düşünüyorlar mı? Tepemizi attırmasınlar. Omuz üzerinde baş koymayız. Yeter artık. Bıktık sizin bu şerefsizliklerinizden. Allah belanızı versin.


Sevgili yavrum, yeni maillerini bekliyor, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.



Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]