Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Çevreyi put haline getirmeyelim.
Gönderen : Serap
Tarih : 2/16/2018 10:42:14 AM


.



Çok kıymetli güzeller güzeli büyüğümüz. Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Bütün şerlerden korusun. İlk öncelikle başta size ve bu sitede emeği geçen a'dan z'ye herkese sonsuz teşekkürler....Allah her anınızı bir öncekinden daha güzel etsin. evlilik nasipse olur istememek gerekir buyuruyorsunuz. Bunun için çok dua etmişimdir. Koca delisi gibi hissediyorum kendimi. Bir de çevreyi bırakın anne babada evlilik istiyorsa...Artık evlen yaşın geldi. Ne zamana kadar duracaksın. İnsan önce kendi kendi ile mutlu bir yaşam sürmeyi öğrenmeli sanırım. Her zaman affediciliği, sesinin şefkat dolu buğusuyla bizlere lutfeden sevgili büyüğüm, ellerinizden öper sonsuz sevgi ve saygılarımı sunarım.





--------------------------------------------------------------------------------





Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :





Sayın Serap Hanım,





Kıymetli yavrum, temiz duyguların için çok teşekkür ederim. Evlilik bir nasip meselesi. Olsun demekle olmuyor. Önce hayırlısını dilemek lazım. Çevreyi put haline getirmeyelim. Allah’tan her şeyin hayırlısını isteyelim. Benim görüşüm böyle.





Selam, sevgi ve saygı ile.










Sabri Tandoğan


Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]