Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Anlarını değerlendirebilenlere ne mutlu.
Gönderen : Sabri Babadan Mektup
Tarih : 3/16/2018 8:54:30 AM


.








Kıymetli yavrum,
Hayatta bazı anlar vardır, bazı insanların karşılaşıp görüşebilmesi için çok ince tertiplerle imkan sağlanmıştır. Ama insanoğlu çeşitli nedenlere bu imkanlardan yararlanmaz. Oysa tanışmak, görüşmek çok önemlidir. Bazan karşı taraftan işiteceği bir söz bir insanın bütün hayatını değiştirebilir. Hayat sandığımızdan çok daha fazla inceliklerle doludur. Bazan bir tebessüm bütün dünyayı dolaşır. Bazen bir söz insana yepyeni bir dünyanın kapılarını açabilir. Aman dikkatli olalım. Profesör Eva Hanım, çay bardağındaki şekeri karıştırırken çıkan sesin aynı anda uzayın bütün moleküllerinde de duyulacağını söyler.



Güzel, çok güzel, inanılmayacak kadar güzel bir dünyada yaşıyoruz. Bu dünyada her şey o kadar ince çizgilerle bir araya getirilmiş ki tesadüf kelimesi sadece lügatlarda olan boş, asılsız, anlamsız bir kelimedir. Hayatta her an yeni bir zuhurat vardır. Kur’an-ı Kerim’de “Allah her an yeni bir şe’n üzeredir” Buyurulur. Aman dikkatli olalım, unutmayalım hayat, yaşamak, varoluş anların birikiminden başka bir şey değildir.
Selam, saygı ve sevgi ile.
Sabri Tandoğan
Onun ve Hakk'a Göçen Ailesinin Aziz Ruhlarına Fatihalarla.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]