Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Söz ola kese savaşı söz ola kestire başı söz ola ağulu aşı yağ ile bal ide.
Gönderen : Nesrin Yalaz
Tarih : 3/18/2018 2:45:12 PM


.




SAYGIDEGER BÜYÜGÜM; NASILSINIZ EFENDİM? NEZDİNİZDE TÜM GÖNÜL DOSTLARINA SEVGİ VE MUHABBETLERİMİ ARZ EDERİM.EFENDİM BENİM BİR HUYUM VAR BİR ARKADAŞIM YADA BİR DOSTUM BİRBİRLERİNİ SEVMEDİGİNDE YADA BİR KİŞİ BİR KİŞİYİ ELEŞTİRDİĞİNDE BEN ONU DUYARIM. FAKAT OLUMSUZ ELEŞTİRİLEN KİŞİ HAKKINDA ŞÖYLE DERİM BU KİŞİ SENİ ÇOK SEVİYOR SENİN HAKKINDA HEP GÜZEL ŞEYLER SÖYLÜYOR. O KİŞİ DE ARAYIYAYIM BEN O TEYZEMİ BENDE ÇOK SEVERİM O TEYZEYİ DİYE.EFENDİM BEN BAZI KERELER BÖYLE BEYAZ YALANLAR SÖYLÜYORUM BU NE DERECE DOGRUDUR YANLIŞSA BİR DAHİ YAPMAYAYIM.TEK HEDEFİM GAYEM İNSANLARIN BİRBİRLERİNİ SEVMESİ ,BİRBİRLERİNE MUHABBET BESLEMESİ.YERİ GELİNCE A KİŞİSİ B KİŞİSİNİ KÖTÜLER BU DURUM BENİ ÇOK ÜZER VE ORTAMI SEVGİYE MUHABBETE ÇEVİRMEKTİR BENİM NİYETİM.



SONSUZ SEVGİ VE HÜRMETLERİMLE ....



--------------------------------------------------------------------------------


Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :


Sayın Nesrin Hanım,


Kıymetli yavrum, çok nadir durumlarda olağanüstü zamanlarda bu yola gidilebilir. Ama sürekli olarak bunu yapmak doğru değildir. Dostluklar zoraki yürümez. Bir atasözü vardır: İp, inceldiği yerden kopsun diye.


Değerli yavrum, herkes herkesle dost olacak diye bir kural da yok. Dostluklar ancak karşılıklı sevgi ve saygıyla kurulur. İlgiyle devam eder. Zaten hassas bir insan yalan üzerine kurulu bir dostluğu hemen farkeder.


Selam, sevgi ve saygı ile.



Sabri Tandoğan
Onun ve Hakk'a Göçen Ailesinin Aziz Ruhlarına Fatihalarla.







 

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]