Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Seven sevilir, hatırlayan hatırlanır.
Gönderen : "Bahçe"
Tarih : 3/20/2018 11:13:39 AM


.


MERHABA SEVGİLİ GÖNÜL DOSTLARIM .


SEVGİLİ SİTE ÖNETİCİSİ KARDEŞİM demiş ki:


Sabri Baba'mızın bizi bıraktığı filan yok, şimdi daha çok bizlerle. Yeter ki biz kalben, samimi olarak onu analım. Cevaplarını o başka yollardan bize ulaştırır eğer kalp kulağımızı açık tutabilirsek.


Verdiği cevap bu fakiri mutlu mutmaiyn etti. Sağ olun var olun.


Birkaç gün öncesiydi bir manevi büyük anneye gittim. İZİN OLMADAN ON DAKİKALIK EVİNE GİDEMİYORUM. İZİN ÇIKTI MI BU FAKİRİ ÇAĞIRIYOR VE KONUŞTURUYOR. Bu fakir evin bir köşesine sandalyeye oturdum sükütle oturuyordum. Ev kalabalıktı Anne dedi neden dedi beni götürmüyorsunuz? Sabri beyi götürdünüz koydunuz dedi. Bu fakirde anne nereye götürdük dedim gitmek diye bir şey yok Sabri babamız bizim gönlümüzde dedim. Sen de öyle gitmek diye bir şey yok ve daha da yakınlık var dedim. ANNE SÜKÜTLE DİNLEDİ. VE GİDERKEN DEDİ BİR TOPLULUKTA BİR KELAM EKSİK KONUŞ DEDİ. Bu fakirde anne zaten o korkuya evden işe işten eve çok gitmiyorum bir yere dedim. İzin yok yukardan dedi. Her şey her yerde anlatılmıyor çünkü anlayacak yok. Sabri babamız öyle bir Sohbet sitesi kurmuş ki. ONU ANCAK BİR GÜN SİTEYE GİREMİYEN FARKINA VARIR. O BİR GÜN BELKİ BİR YIL GİBİDİR. Koskocaman bir dünya kurmuş bu sitede efendimiz, babamız mürşidimiz. Görebilene sezebilene idrak edip ders alabilene. ÇOK ŞÜKÜR ŞÜKRAN ŞÜKRAN ŞÜKRAN DİYE NOKTALAMAK İSTEDİM.


GÜNÜMÜZ MÜBAREK MENZİLİMİZ HOŞ GÖNLÜMÜZ FEYZ DOLU AŞK DOLU OLSUN AMİN...

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]