Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : İnsanlarla ilişkilerimizde merdiven metodunu uygulayalım.
Gönderen : Ayşe Ak.
Tarih : 3/21/2018 2:52:23 PM


.


DEĞERLİ HOCAM NASILSINIZ.İNŞALLAH HASTALIKLARDAN KURTULUP DAHA İYİ OLUSUNUZ.HOCAM: BENİM SİZE SORMAK İSTEDİĞİM BİR SORUNUM VAR. ÇOK İYİ NİYETLİYİM.İNSANLARLA ARAMDA BİR SINIR BIRAKMIYORUM. ÇOK SAMİMİ OLUYORUN.SONRADA CEZASINI BEN ÇEKİYORUM.OLDUĞUM GİBİYİM. BENİM İYİ NİYETİMİ SUİSTİMAL EDİYORLAR.BU KONUDA BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. SEVGİLERİMLE HOŞÇAKALIN HOCAM.




--------------------------------------------------------------------------------


Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :


Sayın Ayşe Ak,


Kıymetli yavrum, herhalde okumamışsındır, benim bir metodum var: Merdiven metodu. Beşeri münasebetlerde daima onu uygulayacağız. Nasıl merdiven basamak basamak çıkılırsa insanlarla ilişkilerimiz de öyle olacak. İlkin merhaba diyeceğiz, ikinci aşama: Nasılsın. İnsanların hatası şurada oluyor: Birdenbire kendi dünyalarını karşı muhataba olduğu gibi açıveriyorlar. Ama karşı taraf acaba bunu karşılamaya hazır mı? Hiç bunu düşünmüyoruz. Sevgili yavrum, siz de maalesef bunu yapmışsınız. Ama gelin bugün sizinle bir anlaşma yapalım. Siz de merdiven metodunu uygulayın. Göreceksiniz bakın, nasıl rahat edeceksiniz. Hayat, sizin için çok daha renkli, çok daha güzel olacak.


Selam, sevgi ve saygı ile.



Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]