Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Başlamak, bitirmenin yarısıdır.
Gönderen : Nuran Yıldırım
Tarih : 3/23/2018 8:10:58 AM


.


Hayırlı günler efendim,


Pazar günlerini iple çekiyorum sizi dinlemek için. Konuşmalarınıza, düşüncelerinize hayranım. Sizin manevi evladınız olmayı çok isterim tabi ki siz kabül ederseniz. Babamı sizlere ömür kaybettim, annemle yaşıyorum. Sizinle yüzyüze gelip tanışmayı çok istiyorum. Size bir sorum olacak, namaz kılmayı biliyorum ama şeytana uyup kılmıyorum. Hem kılmıyorum hem de kılmadığım için çok huzursuz oluyorum. Bunun için ne yapmalıyım? Pazar günü sabah sohbetinizde beni aydınlatırsanız çok sevinirim. Sizin konuşmalarınızı babama çok benzetiyorum. Onun için sizinle tanışmayı çok istiyorum. Siz bana göre bulunmaz bir cevhersiniz. Mesaj tv de pazar günü benim için konuşursanız çok sevinirim. Size çok teşekkür ediyor, ellerinizden öpüyorum. Benimle görüşmeyi kabül ederseniz bir cami, bir okul yaptırmış kadar sevaba girersiniz, size anlatacaklarım var.



--------------------------------------------------------------------------------


Sayın Sabri Tandoğan'ın cevaben yazdıkları :


Sayın Nuran Yıldırım,


Kıymetli yavrum, gösterdiğin ilgiye teşekkür ederim. Allah’ın izniyle ne zaman istersen görüşebiliriz. Namaza başlamak meselesine gelince “besmele” de, yavrum, kırıver şeytanın ayağını. Sen, hassas ve ince ruhlu bir insansın. Bir kere tadını alırsan, arkası gelir. ben de sana dua edeceğim. Bilirsin başlamak bitirmenin yarısıdır. Ha gayret.


Selam, sevgi ve saygı ile.


Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]