Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Şimdiki zamanda insanın hakiki dostu, Allah'la aynı sayıdadadır. M.Derman.
Gönderen : Neslişah.
Tarih : 4/29/2018 11:07:33 PM


.


Saygıdeğer Hocam


Öncelikle kıymetli vaktinizi aldığım ve sizi yorduğum için özür dilerim. Ama sizin gibi değerli bir büyüğümün yol göstermesine ihtiyacım var.



Muhterem hocam, hayattaki en yakın dostumun yalanını yakaladım ve bunu ona söyledim. O bana ne bir açıklama yaptı ne de bir özür diledi hiçbir şey olmamış gibi davrandı. İnanın hocam o kadar incindim o kadar üzüldüm ki aylar geçti hala bu davranışı unutamıyorum. Hani Pir Sultan Abdal diyor ya " ELİN ATTIĞI TAŞ IRAK DÜŞER, DOSTUN ATTIĞI GÜL YARELER BENİ."


Ondan o kadar soğundum ki, araya mesafe koyma kararını aldım ve bu şekilde davranıyorum. Acaba doğru mu davranıyorum yoksa bu durumu fazla abartıp katı mı davranıyorum, üzerimde de hakkı çok. Ne yapmalıyım değerli hocam bana ne önerirsiniz?


(Hocam sayenizde Münir Derman hocayı tanıdım onu göremesemde çok sevdim, gönülden bağlandım. Bazı internet sitelerinde onun sohbet videolarını yayınlamışlar, dinliyorum ve dinledikçe feyz alıyorum. Allah sizden ve Münir Derman hocadan razı olsun.)


Kemter kızınızı dualarınıza dahil edin ne olur....


Teşekkür eder,ellerinizden öperim.



--------------------------------------------------------------------------------


Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :


Sayın Neslişah Hanım,


Kıymetli yavrum, o arkadaşın makbul bir insan değil. İmkan nispetinde ondan uzaklaş. Merhabayı kesme. Ama yakınlık gösterme. Ondan ne sana, ne kendisine hayır gelir.


Selam, sevgi ve saygı ile.



Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]