Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Hayatını güzel yaşayanlara ne mutlu.
Gönderen : "Bahçıvan"
Tarih : 4/29/2018 11:32:55 PM


.


Sayın Tandoğan ve Gönül Dostları Merhaba.


Sayın GÖNÜLLER YUSUFU, Bu mektubu helallik almak için yazıyorum. Bizler, değil başkalarına, değil akraba ve ailemize kendimize faydamız ve hayrımız yokken Siz GÖNÜLLER YUSUFU kendi rahatsızlıklarınızı bir yana bırakıp insanların dertlerine derman oluyorsunuz. Lütfen HAKKINIZI HELAL Eder misiniz.



ALLAH CC. Sizden razı olsun RESULÜ EKREM EFENDİMİZ Şefaatçiniz olsun. Bir de sizdeki bu feyzi başta vatanımda olmak üzere. Ülkeyi yönetenlere doktorlara hemşirelere öğretmenlere askerlerimize polisimize patronlarımıza tüccarlarımıza hakimlerimize savcılarımıza gaydiyanlarımıza şeyhlerimize hocalarımıza anne babalarımıza bizlere evlatlarımıza bizden sonra nasipse gelecek zürriyetlerimize.YÜCE MEVLAM İNŞAALLAH NASİP EDER.


Hakkınızı Helal etmeniz için ne yapmalıyız.



--------------------------------------------------------------------------------


Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :


Sayın “Bahçıvan”,


Kıymetli yavrum, işimiz neyse onu en iyi yapmaya çalışalım. Ya hayır söyleyelim, yahut susalım. Daima nezih, temiz düşünceler içinde olalım. İnsanları sevelim, sayalım, elimizden geldiği kadar, gücümüz yettiği kadar onlara faydalı olmaya çalışalım. Şartlar ne olursa olsun hayatımızda güzel sanatlara yer verelim. Müzikle, resimle, edebiyatla, şiirle ruhumuzu temizlemeye, arıtmaya çalışalım. İnançlarımız neyse onun gereklerini yapmaya gayret edelim. Hiçbir zaman ümidimizi kaybetmeyelim. Daima Allah’la, Peygamberle beraber olalım.


Selam, sevgi ve saygı ile.



Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]