Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Karar verirken olayları çokyönlü olarak ele almak gerekir.
Gönderen : Goncagül
Tarih : 4/29/2018 11:52:17 PM


.


Değerli büyüğüm can dostum Canım Amcam


Size bir arkadışımın sorunu ile ilgili danışmak istedim. Aslında benden çok küçük 22 yaşında. Kız arkadaşımın sevdiği bir çocuk var. Üniversite okumuş, mastır yapmış çocuk ama askerlik daha yapmamış. çok mutluydu arkadaşım, şimdi ise babaanesi baskı yapıyormuş anne babaya o çocukla görüşmesine izin vermiyormuş. birbirlerini çok seviyorlar. Aile izin vermeyince o çocuk da 'Senin iyiliğin için görüşmemem lazım' demiş. Ailesine de çok kızıyor. Sabretmesini dua edip beklemesini söyledim.kötü şeyleri aklından bile geçirmemesini dedim. Son çarem siz oldunuz ne tavsiye edersiniz .



Sevgi Saygı ve Hürmetle ellerinden öperim


--------------------------------------------------------------------------------


Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :


Sayın Goncagül Hanım,


Kıymetli yavrum, burada babanne haklı. Bu adam işi gücü olmayan, boş gezenin boş kalfası olan birisi. Gayet tabi böyle bir adama kız verilmez. Bu kızın hayatını rezil etmek olur. Lütfen o arkadaşına söyle olaylara, aklıyla, mantığıyla da bakmaya çalışsın. Hayatını rezil etmesin. Böyle mastır yapmış çocukların nicesi sokaklarda dolaşıyor, anne baba parasıyla birahaneleri dolduruyorlar.


Selam, sevgi ve saygı ile.



Sabri Tandoğan
Makamı Âli Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]