Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Avrupalıdaki hiç bitmeyen kin ve nefret: Türk-İslam düşmanlığı.
Gönderen : Serdar Özçelebi
Tarih : 5/2/2018 12:14:38 PM


.


Sayın hocam


Alman Prof. Fritz Neumark Türkiye'de iktisat öğreniminin gelişmesinde ve gelir vergisi yasalarının hazırlanmasında önemli katkıları olan bir iktisatçı. Hitler Almanya'sından Türkiye'ye göç ederek, İstanbul Üniversitesine öğretim üyesi olarak katılmış, uzun yıllar Türkiye'de kalmıştır. Türkçe olarak çok sayıda eseri vardır ve Türk Üniversitelerindeki çok sayıda iktisat ve maliye öğretim üyelerinin de hocasıdır.
Bir gün kendisine Avrupa'nın Türkiye'yi nasıl gördüğü soruluyor.Diyor ki:


“Çok samimi olarak itiraf edeyim ki, Avrupalı, Türkleri sevmez ve sevmesi de mümkün değildir. Asırlardır Kilisenin Türk ve İslam düşmanlığı Hıristiyanların hücrelerine sinmiştir. Sebeplerine gelince; en başta Müslüman olduğunuz için sevmez. Ama faraza, laiklik şöyle dursun, Hıristiyan olsanız da size düşman olarak bakmaya devam ederler. Çünkü sizler hangi kimliğe bürünürseniz bürünün, her zaman onların korkulu rüyasısınız. Sizi silahla yenemeyenler, sizleri kendilerine benzeterek hakimiyet sağlamağa çalışıyorlar. Böylece kendilerini İslamiyet tehlikesinden korumuş olacaklar.
Sizler farkında değilsiniz, ama onlar şu gerçeğin farkındalar: En az 400 yıl Avrupa’da sırtımızda ve ensemize at koşturdunuz. Selçuklular Anadolu’yu, Osmanlılar ise Orta Avrupa ve Balkanlar’ı, Haçlı ordusuna mezar ettiler. Bizlere medeniyeti, insanlığı öğrettiler. Avrupa Müslüman olma tehlikesiyle karşı karşıya geldi. Osmanlı Arşivi, tam olarak ortaya çıkarsa, bugünkü tarihlerin yeniden yazılması gerekir.
Sizler, gerçek hüviyetinize döndüğünüz an, Avrupa’nın refahı ve medeniyeti yıkılır.
Bunun için sizler, Avrupa’nın tarihi düşmanısınız ve daima düşman olarak kalacaksınız.


Batı'nın zihniyeti ve politikası hakkında bundan daha açık ve gerçek bir anlatım olabilir mi?


Sevgi ve saygılarımla


Serdar


--------------------------------------------------------------------------------


Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :


Sayın Serdar Bey,


Kıymetli yavrum, Profesör Neumark’dan yaptığın alıntıyla bir ebedi ve ezeli gerçeği ne güzel belirtmişsin. Keşke bu mailini Türkiye’de çağdaş geçinen, ileri geçinen, devrimci geçinen insanlar tekrar tekrar okusalar. Gerçekten Avrupa’yı karış karış gezen bir insan olarak söylüyorum Türk-İslam düşmanlığı Avruplanın ruhuna öyle bir girmiş ki hiçbir kuvvet onu çıkaramaz. Bunu genelev çaycısı kılıklı Sarkozy ile hizmetçi kılıklı Merkel ne kadar güzel anlatıyorlar. Otuz yıl da kırk yıl da geçse biz Türkleri Avrupa birliğine almayız diyorlar. Aslında yalan söylüyorlar. Üçyüz yıl da geçse dörtyüz yıl da geçse bizi Avrupa Birliğine almazlar. Çünkü Avrupalılar bizden nefret ediyorlar. Vücutlarının bütün hücreleri Türk ve İslam düşmanlığı ile dolu. İlle Avrupa Birliğne gireceğiz diye kapılarda postal yalayanlar bu gerçekleri ne zaman öğrenecekler? Onların hiç utanmaları, sıkılmaları yok mu?


Sevgili dost, yeni maillerini bekliyor, selam, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.



Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]