Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Bazı dostlukların devam etmemesi daha hayırlıdır.
Gönderen : Senem
Tarih : 5/4/2018 9:59:11 AM


.


Sayın Sabri Babacığım;



Ellerinizden öperek sevgi ve selamlarımla sözlerime başlamak isterim.


Efendim tüm gönül dostları gibi ben de yeni bir ilişkideki merdiven metodunu Allah razı olsun sizden öğrendim ve uygulamaya çalışıyorum. Fakat kafamda oturtamadığım mevzu eski arkadaşlıklarla ilgili. Hiçbir hatam olmadığını düşündüğüm halde senelerdir arkadaşım olan birinden ters ve haksız bir muamele gördüm. Sinirlenmemek için sessiz kalıp hemen dışarı çıktım. Bir müddet sonra konuşmayı deneyip sesimi duyuramadım. Bu defa çok hoş bir üslupla karşı tarafa bir cep telefonu mesajı yolladım. Hiçbir cevap gelmedi. Babacığım bu olay ilk değildir. Bir söz vardır izninizle paylaşmak isterim: ''Deli deliyi görünce tokmağını indirir.'' Nadir de olsa ancak yukardaki sözü tasdikler bir şekilde davrandığımda ters yönünü bana göstermeyen birisi kendisi. 30 senelik bir arkadaşıma kendimi suçlu olmadığım bir konuda bu kadar anlatmaya çalışmak kalbimi de kırıyor açıkçası. Benim sizden ricam efendim lütfederseniz eski ilişkilerde mesafe oturtma nasıl sağlanır açıklar mısınız? Ben bu hanımla ve birçok tanıdığımla aslına bakarsanız İslami çizgiden ayrılmadan selamı sabahı kesmeden fakat asla laubali olmadan bir ilişki yürütmek istiyorum bunun ölçüleri nasıl olmalıdır acaba?


Hürmetlerimle


Senem


--------------------------------------------------------------------------------


Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :


Sayın Senem Hanım,


Kıymetli yavrum, bu arkadaşın çok adi, çok alçak, çok şerefsiz bir insan. Onunla arkadaşlık yapılmaz. Lütfen ebediyen onunla ilgini kes.


Selam, sevgi ve saygı ile.


Sabri Tandoğan

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]