Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Mahkeme-i Kübra kurulacak.
Gönderen : "Bir okur"
Tarih : 5/10/2018 12:32:18 PM


.



Sayın Hocam merhaba,


Zaman zaman bazı kimselerin sizi kırıp incittiğine tanık oluyorum. Ancak Resulullah Efendimiz Aleyhisselatü Vesselamı da çok kıran ve incitenler olmuş. Artık insanlar tarafından incitilmek çok da önemli değil diye düşünmeye başladım. Sizi kıranların da bir gün karşılığını bulacağına inanıyorum.


Hürmetle ellerinizden öperim.





Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları:


-------------------------------------------------------------------------------





Kıymetli yavrum,


Gösterdiğin ilgiye çok teşekkür ederim. Şunu belirtmek isterim ki bizim yolumuzda beddua yoktur. Biliyoruz ki hepimiz her an her yerde imtihan içindeyiz. Gayet tabi bazı kimseler bu görevi üstlenecek. Sizi kırarak, inciterek, üzerek, ağlatarak görevini yapacak. Bizim de görevimiz bunun bir imtihan olduğu bilinciyle hareket edip bir an önce yüzümüzün akıyla o sınavdan kurtulmaya çalışmak. Kıymetli yavrum, olay bundan ibaret. Bir sınav bitecek, başkası gelecek. Amaç bizim yetişmemiz, olgunlaşmamız, tekamül etmemiz. Allah cümlemize sınavlarımızdan yüzakıyla çıkmayı nasip etsin. Şuna emin olalım ki yarın Allah’ın huzuruna çıktığımızda her şey ayan beyan ortaya çıkacak. Atlı kim, yaya kim toz duman bulutu dağılınca anlaşılacak. Yapılacak iş edeple, saygıyla o günü beklemek. Durum bundan ibaret.





Sevgili yavrum, yeni maillerini bekliyor, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.










Sabri Tandoğan


Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]