Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Allah büyüktür, yarınların neler getireceği hiç belli olmaz.
Gönderen : Nur
Tarih : 5/11/2018 2:32:06 AM


.





Merhaba Sayın Sabri Bey,





Ben nasıl yazmam gerektiğini bilemediğim için size yolladığım şekliyle anlatmak yeterli olur gibi düşündüm. Bir de moral bozmamak adına da sınırlamış olabilirim ama tabii ki ben daha somutlaştırayım:










Annem babam huzursuz aile düzeni yanısıra bozuk ve kopuk bir ev hayatı kurdular. Bazen biri başka zaman diğeri evi terkeder giderdi. Sonraki yıllarda, babam işini büyütmek adına yılarca tefecilerle para ilişkisi kurdu. Bana da zararları dokundu. Babam benim de işyerime gelip paralar isterdi. Annem başka yollara girdi, sonadan öğrendiğim kadarıyla kardeşlerimle birlikte kadın ticareti işlerine girmişler. Şu an kim nerede bilmioyrum. Ben ayrıldım onlardan çünkü kendilerine taraftar olmadığım için beni de istemediler. Beni ne arıyorlar soruyorlar. Bir yandan huzurum yerinde ama diğer yandan arasam onları düzelmişler midir diye kendi kendime vicdan yapıyorum. Gene bana zarar verirler diye de ürküyorum. Ben 38 yaşımdayım, toplum gözünde iyi bi aile kızı olamadığım için evlenemedim de çünkü açıklanamayacak ve yüzüme vurulacak çok şey var. Dış ticaret alanında çalışıyorum. 5 sene önce kendi evimi aldım.










Kimselere de bu durumu söyleyemiyorum. Onların işledikleri fiillerle ortak olup "aile" çatısı altında mı kalsaydım yoksa kendi oluşturduğum kendi maneviyetımla geliştirdiğim bu yaşamımla gurur duymalı mıyım?










Teşekkür ederim yazmama fırsat verdiğiniz için.










Saygılarımla.





--------------------------------------------------------------------------------





Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :


Sayın Nur Hanım,





Kıymetli yavrum, mailini ağlayarak okudum. Çektiğin ıstırabın büyüklüğü insanı ürpertiyor. Ama bu rezil, bu kepaze, bu şerefsiz ailede bir Hazret-i Meryem safiyetiyle kendini korumuşsun. Seninle gurur duydum. Seninle iftihar ediyorum.





Değerli yavrum, o Allah’ın belası aileyi tamamen unut. Allah onların yüzbin belasını versin. Onlarla tanışmamak değil, yeniden ilişki kurmak kainatın en büyük günahı olur. lütfen yavrum, o kurduğun tertemiz, bembeyaz dünyada Hazret-i Meryem gibi yaşa. Senin elini öpen ne mübarek bir insan olur. Sakın bu kurduğun cennet mekanına o rezil pislikleri bulaştırma. İnsan, bir kere o çirkefe bulaşırsa ordan bir daha kurtulamaz. Bu konuda hiç tereddüdün olmasın. Bırak, onlar kendi rezil cehennemlerini yaşasınlar. Sen, tertemiz hayatını sürdür. Hiç moralini bozma, ümitlerini kırma. Birgün karşına öyle bir insan çıkar ki o rezil insanlara rağmen seni bağrına basar, sana eş olur, dost olur, arkadaş olur. Hiç belli olmaz yavrum. Allah büyüktür. Her zaman için beni baban bil. Şuna inan ki hayatta senin için yapamayacağım hiçbir şey yok. Sana her gün dua edeceğim. Ne zaman sıkılırsan, daralırsan, bunalırsan beni ara. Her an seninle beraber sevinmeye, gülmeye, seninle beraber ağlayıp ıstırap çekmeye hazırım. Allah, yardımcın olsun.





Selam, sevgi ve saygı ile.










Sabri Tandoğan


Aziz Ruhları Şad Olsun.





 

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]