Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Aklını başına devşir.
Gönderen : Burcu
Tarih : 5/11/2018 2:32:30 AM


.



Saygıdeğer Sabri Hocam;





Hocam benim sizden bir ricam olacak. Lütfen benim için dua edin. Zaman zaman ağlama krizlerine tutuluyorum. Namazımı kılıyorum. Görevlerimi elimden geldiğince yerine getirmeye çalışıyorum. Allah'ım kabul eder İnşallah. Kitap okuyarak kafamı farklı şeylerle meşgul ederek beni etkisi altına alan düşünceden uzak kalmaya çalışıyorum. Hocam çalıştığım kurumda bir kişiyi çok sevdim. Kızmayın bana lütfen. Böyle olmasını istemezdim. Ama gerçekten çok sevdim. Beni bu duygumdan dolayı da eleştirmeyin. Belki bu sevgi beni Allah'a daha da yakınlaştırdı. Ancak Hocam işimde kosantrasyonumu sağlayamıyorum. Bir de iş icabı hep o kişiyle konuşmak zorunda kalışım canımı daha da acıtıyor. Böyle beynim çatlayacak gibi oluyor. Resmen psikolojim alt üst oldu. Belki rahatlarım diye bu kişiye mail yoluyla tüm hissettiklerimi anlattım. Tabiiki hiç umursamadı bile. olumsuz da olsa bir cevap bile vermedi. Ama bulunduğum bölümede geldiği zaman benimle konuştuğu zaman eli ayağına dolanan bir insandı. Burdaki arkadaşlar da şahit Hocam. Diyorum kendi kendime Allah'ımın yarattığı kuldur bu kişi. Yaradanım isteseydi olurdu zaten. Hayırlısı diyorum. Başımıza gelen en büyük Musibetin Peygamber Efendimizin yokluğu olduğunu düşünerek manevi ilacımı içiyorum. Hocam gelen görücülerle konuşurken hep bu kişi gözümün önüne geliyor. Sırf bu yüzden evlenemiyorum. Benim bu çamurdan çıkmam gerek. Benim çok duaya ihtiyacım var. İçten gelen bir duygu engelleyemiyorum. Duyduğum sevgi öyle zamanın canımlı cicimli sevgisi gibi değil. Hayatımda ilk defa böyle bişey oluyor. Hastayken ona bakmayı, beraber namaz kılmayı hayal ediyorum. Beraber hayır işlerinde olmayı hayal ediyorum. Bana dua edin Hocam lütfen. Kendimi taşıyamıyorum. Fazla yiyemez oldum. Uykularım delik deşik oluyor. Teheccüd namazları kılıyorum fırsattan istifade. Ama aşamıyorum. Bana dua edin lütfen.





Herşey gönlünüzce Olsun. Ellerinizden öpüyorum.





--------------------------------------------------------------------------------





Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :





Sayın Burcu Hanım,





Kıymetli yavrum, ne duası? Bu işin duayla ne alakası var? Sen, Allah’ın belası bir bilmem ne çocuğuna gönül vermişsin (şimdi gene bazı çıtkırıldımlar Sabri Bey başladı yine diyecekler iyi biliyorum. Ama bu lanetlik yaratığa böyle demezsin de ne dersin?) Kızım, aklını başına devşir. Bu herif Allah’ın belası bir piç. Ondan ne koca olur, ne arkadaş olur, ne dost olur, ne sevgili olur. Diyeceğim bu kadar.





Selam, sevgi ve saygı ile.










Sabri Tandoğan





Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]