Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Aynı yaradılışta olanlar birbirlerini sevip sayabilirler.
Gönderen : Cenk
Tarih : 5/13/2018 12:42:35 AM


.


Selamın Aleyküm Sabri dedem. Öncelikle ellerinde öpüyorum, bloğunda 6 yıl önce yazdığın bir yazını okudum. ellerine gözlerine aklına sağlık, Allah zeval vermesin.


uzun süredir büyük sıkıntı içerisindeydim, yirmili yaşlardayım, daha yolun başında sayılırım, çocukluğumda yaşadığım problemli dönem yüzünden bügüne kadar hep sıkıntı yaşatmışım kendime. uzun süredir arıyorum, okuyorum, araştırıyorum, hep dilimin , aklımın ucundaymış gibi geliyor bulamıyordum, bulduğumu sanıp kibre düşüp yine kaybediyordum. ama O çok ufak işaretlerle kendini bana gösterip geri çekiyordu, daha kat edilcek yolum var belli. ama sayende ipin ucunu yakaladım her duamda sanada dua ediceğim, Allah senden razı olsun İnşallah yine kaybetmem yolumu, tekrar teşekkür ediyorum. Ankaraya yolum düşerse gelip elini öpmek isterim. o zamana kadar vakit bulursan ve yazışmayı seversen elektronik mektup arkadaşın olmak isterim, kısmet olmasada sorun değil ben yazılarını okuyup feyz almaya devam ediceğim imkan bulursam kitaplarını da okuyacağım inşallah. Kendine çok iyi bak Allah'a emanet ol, beni evladın say artık ben seni babam sayıyorum tekrar öpüyorum ellerinden




--------------------------------------------------------------------------------


Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :


Sayın Cenk Bey,


Kıymetli yavrum, gösterdiğin ilgiye çok teşekkür ederim. Aynı yaradılışta olanlar birbirlerini seviyorlar, sayıyorlar. Mesele burada.


Değerli yavrum, ne zaman istersen bana yazabilirsin. Duygularını, düşüncelerini, kafandaki takıntıları (eğer varsa) hiç çekinmeden bana anlatabilirsin. Ben de söz veriyorum, son nefesime kadar sana yakın ve yardımcı olacağım.


Selam, sevgi ve saygı ile.


Sabri Tandoğan
Aziz Ruhlarına Fatihalarla.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]