Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Herkes kendi dünyasını yaşasın.
Gönderen : Deryan
Tarih : 5/13/2018 11:41:37 PM


.


SELAMÜNALEYKÜM EFENDİM Size çok teşekkür ediyorum (Allah sizden razı olsun) keşke sizinle daha güzel konulardan bahsedebilseydim ailemi çevremi yaşadıklarımı mutluluk içinde anlatabilseydim ama hayat bu bazı şeyleri değiştiremiyorun ailen gibi mesela, bana söylediğiniz nasihatte olduğu gibi davranıyorum aslında ama bazen çıkmazda oluyorum onlardan uzaklaşmak istiyorum ama öyle bir yerde yok malesef. Ben hep kavgalı, gürültülü, stresli bir ortamda arayı bulan onları eğlendiren hep mutlu etmeye çalışan dertlerini dinleyen bir insandım ama artık hiç bişey duymak istemiyorum yoruldum yesinler birbirlerini. Bazı sakin günlerde balkona çıkarım mustakil bir evimiz var ağaçlara gökyüzüne bakarım her yer cıvıl cıvıl ama hiç duyamıyorum içinde huzursuzluk var eski ben nerde onu nerde nasıl bulurum bilmiyorum. En çok beni mutlu eden bana dua edeceğinizi söylemeniz yazınızı okurken çok duygulandım gözyaşlarımı tutamadım beni anladığınız için ve bana yazdığınız için tekrar çok teşekkür ederim Hayırlı Akşamlar . Tekrar yazacağım inşallah.



--------------------------------------------------------------------------------


Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :


Sayın Deryan,


Kıymetli yavrum, insanlara fazla müdahale etmemek gerekiyor. Bırak birbirlerini yesinler. Hem biliyor musun bazı insanlar için didişmek, sürtüşmek, kavga çıkarmak bir yaşama üslubu. Bundan zevk alan kimseler gördüm. Pekala bırakalım onlar da didişsinler. Bundan bize ne? Yarın mahşer gününde Allah’ın huzuruna çıktığımız zaman bize onları didişmesi sorulmayacak. Kendi dünyamızı yaşayalım. Kendi dünyamız içinde memnun, mes’ut ve bahtiyar olalım. Hem biliyor musun yavrum, kimse kimseyi değiştiremez. Bunlar boş sözler. Bundan sonra lütfen hareketlerini böyle ayarla. Kendi dünyanı yaşa.


Selam, sevgi ve saygı ile.


Sabri Tandoğan
Onun ve Hakk'a Göçen Ailesinin Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]