Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Cvp: Sabri Baba da sevenlerini özlüyor ve bekliyor.
Gönderen : Siteden
Tarih : 5/14/2018 10:23:16 AM


.


Sayın "Özleyen",


Sabri Baba'mızın ziyaretinizden çok memnun olacağına inanıyoruz. Hak aşıkları ölmezler, sadece mekan değiştirirler derdi. Bu ziyaretinizde rabıta kurarak onu hoşnut etmek için kalbinize güzel gelen hayırlı çalışmalara yönelebilir, yine dualarını alabilirsiniz. Sabri Baba en çok evlatları sözlerine uygun yaşadıkları, yaşama sevinci içinde oldukları ve etraflarına faydalı oldukları zaman memnun oluyordu. Bunun yine devam ettiğini söyleyebiliriz. Ziyaret adresini de alta ekliyoruz.


Yoyav derneği de duyumlarımıza göre hizmetlerini sürdürüyor. Gidip bizzat ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi alıp yardım yapmayı düşünebilirsiniz.


Selam, saygı ve sevgi ile.


Site


ZİYARET ADRESİ:


Ankara'da Ulus'ta Rüzgarlı Sokak yanındaki Metro istasyon çıkışı karşısındaki dolmuş durağından Karşıyaka 5.kapıdan geçen dolmuşlara binilerek 5. kapıda iniliyor. 5. kapı girişinde yarım saat aralıkla içeri ücretsiz yolcu taşıyan belediye araçları da mevcuttur. Kendi özel aracınızla gidecekseniz 5. kapıdan 500m kadar ilerliyorsunuz. Yolun sağ tarafında aralıklarla çeşmeler yer almaktadır. Emir Yiğit ve Kadri İpek çeşmeleri geçildikten sonra yol ikiye ayrılıyor. Cami ve T11 B levhalarının olduğu bu yol ayrımında T11 B yönüne, hafif yokuş olan sağ tarafa dönüyorsunuz. Yolu biraz çıkınca ikiye ayrılıyor, sola dönüyorsunuz (D15 yazan okun tersi istikamete.) Yolu biraz devam edince kısa süre sonra tekrar ikiye ayrılıyor. Musa Arslan çeşmesi solunuzda kalacak şekilde sağdan yola devam ediyorsunuz. Bu yolu devam ederseniz düzlüğe çıktığınız yerde karşı sağ taraf T15 bölümü olacaktır. Sabri Tandoğan Efendi Hz ile Eşi Rana Tandoğan Hanımefendiyi burada 3. sırada 80. Bölümde ziyaret edebilirsiniz. (Kısa adres "5. Kapı, T15-A80")
Ziyaret eden, edecek olan dostlardan Allah razı olsun.


 


 


Sayın Sabri Tandoğan'ın cevaben yazdıkları :

Sabri Baba da sevenlerini özlüyor ve bekliyor. Yazan "Özleyen"
İyi haftalar. Yazan Siteden
Cvp: Sabri Baba da sevenlerini özlüyor ve bekliyor. Yazan Siteden

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]