Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Sonsuz teşekkürler.
Gönderen : Gonca Gül Taner
Tarih : 5/19/2018 11:12:39 PM


.


Çok değerli Hocam,




Ben çok farklı görüşlerde din adamı ve bilim adamının eserlerini okudum fakat sizin gibi İslam dinini evrensel sevgiyle yorumlayan ve tüm insanlığa ulaştıracak bir düzeyde anlatabilen başka bir insan görmedim. Dine farklı bakan ve sizi bu yüzden eleştiren insanlar olabilir, ben herkesin görüşüne saygılıyım.Fakat gelen maillere bakıyorum sizi eleştirenler bile sizi seviyorlar.


Müsadenizle ben size 21.yüzyılın Yunus Emre'si diyorum sevgili Hocam. Biliyorum siz tevazu gösterip, ben bunları dua olarak kabul ediyorum diyeceksiniz.Ben insanları övmesini çok fazla sevmem Hocam.Ola ki o insan kendisini beğenebilir, tevazudan bir an uzaklaşabilir diye düşünürüm.Fakat sizin tevazu konusunda kimseden bir şey öğrenmeye ihtiyacınız yok.Siz eşyalara bile tevazu gösteren bir insansınız.O yüzden size çağımızın Yunus Emre'si demek bir iltifat ve dua değildir.Bu bir bayrak yarışı,şu anda bayrak sizde,sizden sonra da nice güzel insanlar İslam'ın ışığıyla karanlıkları aydınlatacaklar.Allah size sağlıklı ve uzun ömürler versin.



İslam en büyük sevginin adı.Onu farklı göstermeye çalışanlar olabilir ama bu gerçek olanı değiştirmez. Hz Ebu Bekir şöyle dua edermiş efendim:


Allah'ım kıyamet gününde vücudumu öyle büyüt,öyle büyüt ki, cehennemi yalnız ben doldurayım, benden başka kimse yanmasın"



Ben böyle bir sevgiye,böyle bir imana asla ulaşamam.Ama karınca misali benim ulaşmak istediğim hedef bu.Bu yolda olmak da çok güzel.



Sevgilerimi ve saygılarımı sunar,mübarek ellerinizden öperim.



Gonca Gül Taner


--------------------------------------------------------------------------------


Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :


Sayın Gonca Gül Taner,


Kıymetli yavrum, mailinizdeki iltifatların hiçbirine layık olmadığımın bilinci içindeyim. İnşallah dualarınız gibi olurum. Bu güzel dilekler için sadece başımı önüme eğer Rabbime şükreder, size teşekkür ederim.


Sitemize değer katacak, duygularınızı ve düşüncelerinizi muhtevi yeni maillerinizi bekliyor, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.


Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]