Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Dostu bulanlara, bilenlere ne mutlu.
Gönderen : Raymond Paul Shaw
Tarih : 5/21/2018 2:50:10 PM


.


Değerli Büyüğüm, Sayın Tandoğan,


Bendeniz 36 yaşında, evli ve 1 kız çocuğu olan, İngiliz asıllı ama rahmetli pek değerli Türk bir annenin, Türk çocuğuyum. Sizinle seneler evvel hafızam yanıltmıyorsa Dikili - Danıştay Sitesi'nde tanışmıştık. Daha doğrusu ben 11-12 yaşlarımda idim. Annem bana "Evladım bizi İslam'a hakim ve pek aydın biriyle tanıştıracaklar" demişti. Ve sanıyorum O kişi sizdiniz.



Seneler sonra, bundan birkaç gün evvel; komşumuz olan pek muhterem bir hanımefendiyle sohbetimiz esnasında, pek hayranlık beslediğim ve gerçekten saygı duyduğum Sayın Dr Münir Derman (ks) Hazretleri'nden bahsederken kendisi birden irkildi ve O'nun sizin Hocanız olduğunu ve eğer bu sayfalardan size ulaşabilirsem bana mutlaka cevap vereceğinizi ve hakkında pek az bilgiye ulaşabildiğim O Zat-ı Muhterem hakkında, en az onun kadar değerli olduğunu, internette bulabildiğim sohbetleri ve görüntülerini dinledikçe gün be gün daha iyi keşfettiğim sizden tedarik edebileceğimi söyledi. Şimdi hem sizinle tekrar fakat bu kez daha bilinçlenmiş şekilde buluşup, görebilmek ve değerli vaktinizi fazla almadan birkaç cümle konuşmak, yaydığınız güzel enerjinizden istifade etmek isterim eğer sizin için de uygun olursa. Cevabınızı sabırsızlıkla bekleyeceğim efendim. Pek Derin Saygı ve Hürmetlerimle.


Raymond Paul Shaw


--------------------------------------------------------------------------------


Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :



Sayın Raymond Paul Shaw,


Efendim, lütfen bir münasip zamanınızda telefon edin, beraber bir mekan ve bir saat tespit edelim, kısmet olursa orada buluşalım.


Selam, sevgi ve saygı ile.


Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]