Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Eşyaya saygı, mana yolunda ilerlemenin ilk adımıdır.
Gönderen : Tansu
Tarih : 5/28/2018 1:24:36 PM


.


Değerli büyüğümüz,




Sizin yazılarınızı zevkle okuyorum.Önceleri bazı düşüncelerinize şüpheyle bakıyordum. Örneğin eşyalarla konuşmanız ,onları sevip okşamanız bana garip geliyordu. Geçen hafta kendi kendime bir de ben desem ne kaybederim dedim. Eve girdiğimde onlara selam vermeye, onlarla güzel konuşmaya, elbiselerimi ve koltuklarımı sevmeye başladım. Onlara, siz bunca yıl bana hizmet ettiniz, sizlere teşekkür ederim diyorum.Tabii bunu evde yalnızken yapıyorum. Ne olur ne olmaz , evdekiler bu çocuk iyice kafayı üşüttü diye düşünebilirler. Onlar bana herhangi bir cevap vermiyorlar ama iç dünyamda çok büyük değişiklikler olduğunu farkettim. Artık hayattaki her şeye saygıyla bakmaya başladım.Sanki hayattaki her varlıkda bir mesaj saklı ve ben herkesden bir şeyler öğrenecekmişim gibi geliyor. Ben daha bu yolun başındayım ama belki de eşyaya saygı, insana sevgi ve saygının ilk adımını oluşturuyor.



Sevgi ve saygı ile sizleri selamlar, ellerinizden öperim.


Tansu




--------------------------------------------------------------------------------


Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :


Sayın Tansu,


Kıymetli yavrum, mailin o kadar güzel ki keşke herkes okusa. Samimi olarak duygularını ne güzel anlatmışsın. Seni yürekten kutluyor, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.



Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]