Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : "Aferin oğlum Mehmet, bu yolda devam et".
Gönderen : "Gönül Yolcusu"
Tarih : 5/31/2018 4:10:34 AM


.


Saygıdeğer büyüğüm tavsiyelerinizi uygulamaya, ânı yaşamaya anın güzelliklerini farketmeye ve çevreme güzellik katmaya çalışıyorum. Bazen endişelerim ve kaygılarım beni rahatsız etse de onlarla mücadele etmeye gayret ediyorum. Her gün gönül sohbetleri kitaplarınızdan bir bölüm okuyorum ve her okumamda ruhumda farklı güzellikler hissediyorum. Sayın Samiha Ayverdinin “Yolcu nereye gidiyorsun” adlı romanını okuyorum. Güzel müzikler dinlemeye güzel şeyler düşünmeye gayret ediyorum. Pazar sohbetlerinizi dinlemeye ve uygulamaya çalışıyorum. Her şeyde hayır görmeye çalışıyorum. Kendimi yetiştirmek için  daha neler yapmalıyım.


         Selam sevgi saygılarımla


--------------------------------------------------------------------------------


Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :
Sayın “Gönül Yolcusu”,


Kıymetli yavrum, yapılacakları yapıyorsun. Yalnız bunları ite kaka, IMF’le anlaşır gibi, söve saya, zoraki değil de içten, gönülden, aşkla, şevkle yap. O zaman göreceksin ki ne endişe kalır, ne tasa. Onların hepsinin içine tükürürsün. Yürüdüğün yol çok güzel. Oktay Rıfat bir şiirinde:


 


“Aferin oğlum Mehmet, bu yolda devam et.”


 


diyordu. Sen de öyle yap yavrum, bu yolda devam et. Gerisi fasa fiso...


 


Selam, sevgi ve saygı ile.


 


Sabri Tandoğan
Aziz Ruhlarına Fatihalarla.



...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]