Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Bir veli ile rabıta kurmak istersek...
Gönderen : Sabri Babadan Mektup
Tarih : 6/4/2018 2:32:12 PM


.





Efendim,


Yaşayan veya Hakka göçen bir veli ile temas kurmanın bir tek yolu var. O da samimi bir aşk ve heyecanla o şahsı düşüncelerimizin odak noktası yapmak. Sürekli O’nu düşünmek, O’nun sözlerini, O’nun davranışlarını, O’nun mısralarını hep göz önünde bulundurmak, hayatımızın değişmeyen ezeli ve ebedi düsturları olarak kabul etmek. O zaman göreceksiniz ki kurmuş olduğunuz bu samimi, temiz, nezih rabıta sizi aşk makamına kadar yükseltecek. Sizin de bunu harfiyen uygulayacağınıza inanıyorum. İsterseniz işe öncelikle onun eserlerinden başlayalım. Her gün ama her gün, en az günde bir iki kere o eserden ya bir cümle, ya bir paragraf, ya da bir iki sayfa okuyalım. Ama aşkla, heyecanla, edeple, titreyerek, ürpererek okuyalım. Göreceğiz ki bir gün mana aleminin bütün kapıları, bütün güzellikler önümüzde açılacak. Şair Gülten Akın ne güzel söylüyor:



“Bekleyin, bekleyin, durmaksızın bekleyin,


Bir gün unutulmuş bir aynadan bütün sevgiler size dönecek...”


Efendim, bu güzel duygularınız için sizi saygıyla, edeple selamlıyor, sizi veliler Sultanı ile baş başa bırakıyorum. Allah muininiz olsun.


Sabri Tandoğan Efendi Hz.


Aziz Ruhlarına Fatihalarla.







 

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]