Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Pozitif enerjiyi kimlerden alırız?
Gönderen : Nesrin
Tarih : 6/5/2018 9:38:34 AM


.


SAYGIDEGER BÜYÜĞÜM;


Ben bazı insanlardan aldığım pozitif enerjiden bahsetmek istiyorum. Aslında bu bir sual olacak. Bazı sizinde dediğiniz gibi gönül sohbeti bol kişilerle beraber olduğumda sanki manevi bir potansiyel enerji açığa çıkıyor. Bu bazı kişilerde sanki uçakta türbülansa girmişsiniz gibi bir halet bazen yoğun bir potansiyel enerji tarzında. Nedir bu enerji bir açıklaması varmı?sevgiden muhabbetten mi kaynaklanıyor?



Saygıyla elerinizden öpüyorum. Sağlıcakla kalınız. NESRİN


--------------------------------------------------------------------------------


Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :
Sayın Nesrin Hanım,


Kıymetli yavrum, insanlar kendi iç dünyalarında kendi kendileriyle huzur, sükun ve barış içinde olunca kalplerini kin, nefret, düşmanlık, intikamdan kurtardıkça artı elektrik çıkarmaya başlıyorlar. Bu, sevgi dalgaları şeklinde yayılıyor. Ve o zaman o insan çevresinde sevilen, sayılan, aranılan, özlenilen bir insan haline geliyor. Onun yanında dertliler derdini unutuyor, hastalar iyileşiyor, ümidini kaybeden insanlar yeni bir hayata başlamak heyecanı duyuyorlar. Olay bu yavrum. Biz, içimizi arıtıp temizledikçe nice güzel tecelliler bizi buluyor. Bunların gerisi sadece laftan ibaret. O laf cambazlığını günümüzün entel, dantel aydınlarına bırakıyoruz. Biz sadece sevelim, sevilelim dünya kimseye kalmaz diyoruz. Selam, sevgi ve saygı ile.


Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]