Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : İrfan.
Gönderen : Fatmagül
Tarih : 6/5/2018 9:47:56 AM


.



Hayırlı Akşamlar Efendim,





Sağlık ve esenlik dileklerimle,saygı ve sevgilerin en sonsuzu ile ellerinizden öpüyorum.





Biraz evvel Seçkin Hanımla MSN yoluyla görüşüyorduk.Kendi branşından, mikro dalga dan bahsediyorduk. Merak ettiğim soruları sordum kendisine ...Sağolsun cevapladı..Çok yüksek titreşimli dalgalardan bahsetti. Dalgaların muhtevasını sordum,anlattı, anlattı sonunda "yani aslını sorarsanız bir ilahi kuvvet, elektron akışı deniyor" dedi...Ürperdim.





Bütün ilimlerin başı da ,sonu da insanı Allah'a götürüyor.Onun büyüklüğüne, yüceliğine..İlim insanı hayretin,hayranlığın doruğuna götürebilir...





Seçkin Hanım ."insanlar çok az şey biliyor, bildiklerinin yarısı da yanlış çıkıyor. Bari bilmediğimizi bilelim de, durumu kurtaralım" diyor.





"Bir kıssadan hisse anlatarak devam ediyor. "Hani bir devlet adamı, diğerine sorular soruyormuş. Diğeri bazılarına bilmiyorum. bilmiyorum, diyormuş. Adam dayanamamış; Efendi hem bilmiyorsun, hem de devletten ,şu kadar para alıyorsun. Doğru,demiş, öteki..Ama bana sadece bildiklerim için para veriyorlar, bilmediklerim için verseler..Hazine yetmez..





Efendim , pazar günü, Meltem TVdeki programınızda irfanlı insanı tanımlıyordunuz. "İrfanlı insan, nerede, nasıl davranacağını, ne söyleyeceğini bilen insandır". Diyorsunuz. Allah cümlemize irfan sahibi insanlardan olmayı nasip etsin.inşallah...Amin...Saygıyla,sevgiyle ellerinizden öpüyorum...





FATMAGÜL





--------------------------------------------------------------------------------





Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :


Sayın Fatmagül Hanım,





Değerli yavrum, sitemizin iki kıymetli mensubunun aralarında görüşmeleri beni çok memnun etti. İnşallah karşılıklı olarak bu görüşmelere devam edersiniz.





Televizyonda dinlediğiniz irfanlı olmak konusunun seni çok ilgilendirdiğini söylüyorsun. Özellikle günümüzde bu gerçekten çok önemli bir konu. Bilgili olmak başka şey, irfanlı olmak başka. Bunları birbirlerine karıştıranlar aradaki çok ince nüansları bilmeyenler ne yazık ki hep bir aldanış içinde yaşayacaklar ve hiçbir zaman olgun, yetişmiş, kamil bir insan olamayacaklar. Allah cümlemizin yardımcısı olsun. Selam, sevgi ve saygı ile.





Sabri Tandoğan


Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]