Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Hayatta müstakil hiçbir olay yoktur, her şey birbirini etkiler.
Gönderen : Sabri Babadan Cevap
Tarih : 6/8/2018 9:50:35 AM


.


HAYATTA MÜSTAKİL HİÇBİR OLAY YOKTUR, HER ŞEY BİRBİRİNİ ETKİLER
Soru-Cevap
- Efendim, siz bundan bir süre önce “İnsan kendi rızkını hazırlar mı?” sorusuna verdiğiniz cevabın bir yerinde “Acaba o kimsenin evi temiz mi, lavaboları pırıl pırıl mı? Bazı kimseler yokluktan, maddi darlıktan şikayet ediyorlar. Acaba böyle ayrıntılara dikkat ediyorlar mı?” anlamında görüş belirtmiştiniz. Bütün bunlar rızık darlığına mı sebep oluyor?


Sabri Baba:



- Hayatta müstakil hiçbir olay yoktur yavrum. Eğer bir kimse yatarken bir çorabını bir yere öteki çorabını başka bir yere fırlatırsa o kimsenin rızkı da dar olur, neşesi de, mutluluğu da. Biz hayata saygı gösterirsek hayat da bize saygı gösterir.


Her zerreden çıkan ses bütün kainatta hissedilir. Bizim her tebessümümüz, her kaş çatışımız her şeyi etkiliyor. Dua ettiğimizde bunun tesirini herkes hisseder. Bilincinde olmayabiliriz ama biz her şeyi algılıyoruz.. Kötü bir kimsenin kafasından çıkan eksi elektrik bile komşularını etkiler.


Sabri Tandoğan Efendi Hz.
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]