Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Peygamber Efendimiz gelmiş, geçmiş, gelecek en muhteşem insandır.
Gönderen : "Bal Arısı"
Tarih : 6/17/2018 1:21:28 PM


.

Saygıdeğer Büyüğüm;

Öncelikle gönülden hürmet, saygı ve selamlarımı sunuyorum.Allah sizi başımızdan eksik etmesin, daha sağlıklı, sıhhat dolu nice yıllar nasip etsin.
Kıymetli Büyüğüm, Sevgili Peygamberim'izi (s.a.v) hem kendi adıma hem çevrem adına, yeniden bi aşkla tanımak için hayatını okumak istiyorum, tavsiye ettiğiniz bi kaynak ismi verebilirseniz memnun olurum. Bir de Peygamber Efendimiz (s.a.v) acaba şimdi de Allah'ın izniyle bizden haberdar mıdır.

Son olarak da, malesef sahit olduğum, Peygamber Efendimiz (s.a.v)'ın evliliklerinin sayısı hakkında üzücü şeyler duyuyorum, kendim nacizane O nun Allah'ın izni dışında bişey yapmayacağına ve evliliklerinin sayısının ve niteliğinin hikmeti olduğuna inanıyorum. Ancak sizin engin birikiminizden istifade etmek istiyorum. Vereceğiniz cevap için Allah Razı olsun. Hayırlı günler..

--------------------------------------------------------------------------------

Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :

Sayın “Balarısı”,

Kıymetli yavrum,

1. Bu konuda Şemsettin Yeşil’in “Efendimiz” kitabını okumanı tavsiye derim. Şemsettin Yeşil, Nezihe Aras, Necip Fazıl Kısakürek bu konuda çok güzel kitaplar yazdılar. Hepsini okumanı tavsiye ederim.

2. O, bizden haberdardır.

3. Peygamberimizin evlilikleri hep ilahi ışık üzerine, şartlar gerektikçe olmuştur. Bu konuda iftiralar sürüp gidiyor. Onlara aldırış etme.

Selam, sevgi ve saygı ile.

Sabri Tandoğan

Aziz Ruhlarına Fatihalarla.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]