Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Kimseye özel hayatına dair soru sorulmaz.
Gönderen : Sabri Babayla Sohbet
Tarih : 7/18/2018 8:52:19 AM


.


KİMSEYE ÖZEL HAYATINA DAİR SORU SORULMAZ
Sabri Baba ile Sohbet


-Efendim, bir erkek tanıştığı ve evlenmeyi aklından geçirdiği bir hanıma evlilik kararı almadan önce kendisinden önceki hayatı ile ilgili özel soru sorması uygun olur mu?



Sabri Baba:


-Hayır yavrum, uygun olmaz. Hiç kimseye özel hayatı ile ilgili soru sorulmaz. Ben mesela Rana Hanım'a evlenmeden önce veya sonra hiç özel soru sormadım. Akıllı bir erkeğin zaten sormasına gerek kalmaz, sormadan da neyi merak ediyorsa anlayabilir.


-Efendim, siz sizden sekiz yaş büyük olduğu halde ve etrafınızda gözü sizde olan pek çok hanım da olduğu halde neden "44 yıl onunla bir cennet hayatı yaşadım" dediğiniz Rana Hanım'ı hayat arkadaşı olarak seçtiniz? Onda sizi ilk etkileyen şey ne oldu?


Sabri Baba:


-Çünkü yavrum, Rana Hanım'la karşılaşana kadar bakışları onunkiler kadar saf ve masum olan bir başka hanıma daha rastlamamıştım. Onu görür görmez içimden bir ses, "İşte Sabri, senin evleneceğin hanım bu" dedi.


-O neyin sesiydi Efendim, bu bir iç ses mi oluyor?


-O, Allah'ın sesiydi yavrum.


Sabri Tandoğan Efendi Hz.
Onun ve Hakk'a Göçen Ailesinin Aziz Ruhlarına Fatihalarla.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]