Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Evlenirken çok iyi düşünmek gerekiyor.
Gönderen : Ceren
Tarih : 7/20/2018 9:14:55 AM


.


Sayın hocam ben üniversite öğrencisiyim. Üniversitede hocamla arkadaşlık kurduk evlenmeye karar verdik ancak ailem evlenmemizi istemediler, o kişinin bana uygun olmadıgını söylediler. Komşulardan evlenecegim kişi hakkında kötü şeyler duymuşlar ve evlenmemizi istemediler. Sizce bu konuda ne yapmalıyım doğru olan nedir?



Ceren




--------------------------------------------------------------------------------


Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :


Sayın Ceren Hanım,


Sevgili kızım, bu gibi durumlarda acele etmemek lazım. Bu söylentileri bir dedektif gibi sabırla, objektif olarak incelemek lazım. Söylentiler doğru da olabilir, yanlış da olabilir. Bu nedenle ailenize hemen karşı çıkmayın. Onlar da kızlarının mutlu bir evlilik yapıp huzura kavuşmasını isterler. Komşulardan birtakım müspet olmayan husular duydularsa elbette “Aman kızımız ziyan olmasın” diye tedirgin olurlar. Onların bu duygularını saygıyla karşılayın ve araştırmanıza devam edin. Bu söylentiler nedir, bunu hiç yazmamışsınız. Bu konuda en ufak bir bilgi vermiyorsunuz. Bu nedenlerle başka ne diyebilirim? İsim vermeden açıklarsanız size daha fazla yardımcı olabilirim.


Selam, sevgi ve saygı ile.



Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]