Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : İnşallah son nefesimize kadar hayırlara vesile oluruz.
Gönderen : E. Çebi
Tarih : 7/22/2018 11:24:13 AM


.


Saygıdeğer büyüğüm;


Hürmetle ellerinizden öpüyor, Rabbim sizi başımazdan ayırmasın diye sürekli dua ediyorum.



Bu hafta kitaplarınızı gören ve sizi tanıyan yakınlarım emineciğim sen istet biz senden alırız demişlerdi ben de istettim. Cuma günü sahiplerine teslim ettim. İçlerinde bir arkadaşım sizi hiç görmemiş, duymamış o da aldı kitaplardan. Ayrıldıktan 1 saat sonra göz yaşları ile telefon açtı. O kadar etkilenmişti ki size çok dua etti. Allah sizden razı olsun efendim.


Sayın büyüğüm;


O guruptan bir arkadaşımın size bir sorusu var. Müsade ederseniz eğer sorusu şu:


Köyde ev yapmayı çok istiyordu fakat bay eş yanaşmıyordu. Şimdi isteği gerçekleşti temeli attılar. Bayan eş temele kurban kesmek gerekir diyor, bay eş ben sordum öyle birşey yok diyor. Bayan eşinde geliri var. Bu konuda yardımınızı rica ettiler.


Ellerinizden öpüyor Rabbimin yüksek hazinesine emanet ediyorum.


--------------------------------------------------------------------------------


Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :


Sayın Emine Çebi,


Kıymetli yavrum, yapılan her hayır ve hasenatın ille ilmihal kitaplarında yazılı olması mı lazım? Bir evin yapılması hayırlı bir iş. İşe başlanırken Besmeleyle bir kurban kesilip etinin fakir fukaraya dağıtılıp onların da hayır dualarına muhatap olmak ne güzel bir olay. Bundan kul da memnun oluyor, Allah da memnun oluyor. Buna engel olmak için bir sebep var mı? Kitapta yeri olmuş, olmamış, bize ne? Ben olaya böyle bakıyorum sevgili yavrum. Artık karar arkadaşınızın ve eşinin.


Selam, sevgi ve saygı ile.



Sabri Tandoğan


Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]